ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θρίλερ στον αέρα: Κινητήρας αεροπλάνου άρχισε να διαλύεται κατά την πτήση

Θρίλερ στον αέρα: Κινητήρας αεροπλάνου άρχισε να διαλύεται κατά την πτήση Facebook Twitter
Twitter
0

Αεροπλάνο των United Airlines, με προορισμό τη Χονολουλού στη Χαβάη, έκανε αναγκαστική προσγείωση, όταν ο κινητήρας του άρχισε να διαλύεται στον αέρα.

Ξαφνικά, οι επιβάτες 36 λεπτά πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Χαβάης, είδαν έντρομοι να ξεκολλούν κομμάτια του κινητήρα.

Ένας από αυτούς περιέγραψε το περιστατικό ως «η τρομακτικότερη πτήση της ζωής μου» προσθέτοντας όμως ότι «οι πιλότοι έκαναν εξαιρετική δουλειά, το ίδιο και το πλήρωμα».

Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν από τους επιβάτες του αεροπλάνου δείχνουν τον κινητήρα να τρέμει ενώ μεταλλικά κομμάτια ξηλώνονται από αυτόν.

«Αυτό φαίνεται κακό» έγραψε στο Twitter ο Erik Haddad, τεχνικός της Google που βρισκόταν στην πτήση και είχε καθαρή εικόνα της μηχανής από τη θέση που καθόταν. Μένοντας ψύχραιμος κατά τη διάρκεια του περιστατικού ανέβασε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το αεροπλάνο.

Η αγωνία των επιβατών ξεκίνησε όταν περίπου 35 λεπτά πριν την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Χονολουλού, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Οι πιλότοι έστειλαν απευθείας σήμα κινδύνου και πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση.


Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «η πτήση 1175 από Σαν Φρανσίσκο για Χονολουλού προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά την πραγματοποίηση αναγκαστικής προσγείωσης από τους πιλότους, λόγω προβλήματος στον έναν από τους δύο κινητήρες. Οι πιλότοι ακολούθησαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ