Πυροβολισμοί στο Άμστερνταμ -Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί στο Άμστερνταμ -Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε ένα ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε απόψε,  στη Grote Wittenburgerstraat, στο Άμστερνταμ.

«Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο τραυματίες, ένας άνδρας και μια νεαρή γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Λέο Ντόρτλαντ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άμστερνταμ.

Η αστυνομία δεν σχετίζει το περιστατικό με τρομοκρατία. «Αυτό σίγουρα δεν είναι μια επίθεση, αλλά μια εγκληματική ενέργεια», τόνισε ο Ντόρτλαντ, προσθέτοντας πως η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ή τους δράστες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αρχές διεξάγουν έρευνα. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα. 

Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν αρκετούς πυροβολισμούς και είδαν έναν άνδρα με κουκούλα να τρέπεται σε φυγή, μετέδωσαν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

«Η αστυνομία συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων και συλλέγει δακτυλικά αποτυπώματα στη σκηνή του εγκλήματος», συμπλήρωσε ο Ντόρτλαντ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ