Η Μελάνια είναι μάλλον η μόνη που τα κατάφερε απ' όλη την οικογένεια Τραμπ

Η Μελάνια είναι μάλλον η μόνη που τα κατάφερε απ' όλη την οικογένεια Τραμπ Facebook Twitter
0

Καθώς ο θυελλώδης Τραμπ ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έναν χρόνο από τον θρίαμβό των εκλογών που του χάρισαν τη θέση του προέδρου, μια έρευνα αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τον κερδίζει...

Η δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα ρώτησε τους συμμετέχοντες για το αν βλέπουν ευνοϊκά ή δυσμενώς τα πιο σημαντικά μέλη της Πρώτης Οικογένειας.

Εκτός από το κορυφαίο θετικό ποσοστό, η Μελάνια Τραμπ είναι επίσης το μόνο μέλος που συγκεντρώνει μεγαλύτερα θετικά ποσοστά σε σχέση με τα αρνητικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Economist / YouGov που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Η 47χρονη Πρώτη Κυρία είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που κερδίζει θετικές εντυπώσεις και είναι επίσης η μόνη που είδε μέσα σε ένα χρόνο να βλέπει τα θετικά της νούμερα να αυξάνονται.

Ο Πρόεδρος αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ευνοϊκά από το 43% των ανθρώπων που απάντησαν στην ψηφοφορία και δυσμενώς από το 52%.

«Η Μισελ Ομπάμα ήταν επίσης πιο δημοφιλής από τον σύζυγό της στις αρχές του 2010», ανέφερε ωστόσο η ανάλυση που περιλαμβάνεται στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

«Αυτό είναι χαρακτηριστικό των Πρώτων Κυριών, οι οποίες συχνά είναι πιο αρεστές από τους πολιτικούς τους συζύγους, ακόμα και όταν πολλοί Αμερικανοί τις αξιολογούν πολιτικά», αναφέρεται.

Η Ιβάνκα ακολουθεί με θετική βαθμολογία που φτάνει στο 41% και 42% να έχουν απαντήσει πως έχουν αρνητική άποψη.

Η Τζάρεντ Κούσνερ ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ, αντιμετωπίζεται θετικά μόνο από το 25%  και δυσμενώς από το 44%, ποσοστό που τον στέλνει στην τελευταία θέση.

Ο Ν. Τραμπ Jr. συγκεντρώνει 36% ευνοϊκά σχόλια και 49% αρνητικά .ενώ ο Έρικ Τραμπ τα πήγε λίγο χειρότερα από τον μεγαλύτερο αδελφό του με ευνοϊκή βαθμολογία στο 32% και αρνητική στο 43%.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ