Πανάκριβα εισιτήρια για το γκαλά του ενός χρόνου Τραμπ στην Προεδρία - και δώρο μια φωτογραφία

Πανάκριβα εισιτήρια για το γκαλά του ενός χρόνου Τραμπ στην Προεδρία - και δώρο μια φωτογραφία Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα σηματοδοτήσει την πρώτη επέτειο της νίκης του με μια γιορτή στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα.

Ωστόσο τα εισιτήρια για το πολυτελές γκαλά που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πανάκριβα και μάλλον λίγοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν να βρεθούν ως καλεσμένοι.

Τα αμερικανικά δίκτυα μεταδίδουν πως η τιμή για διπλή πρόσκληση είναι στα 100.000 δολάρια.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την πρόσκληση, εξασφαλίζει μια θέση στο δείπνο και μια φωτογραφία με τον πρόεδρο.

Όποιος όμως θέλει και μπορεί να δώσει 250.000 θα εξασφαλίσει και μια θέση στην συνάντηση στρογγυλής τραπέζης που θα προηγηθεί, στην κορυφή της οποίας θα βρεθεί ο Τραμπ.

Ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους τον Νοέμβριο ότι είχε σκεφτεί να κάνει μια γιορτή εκείνο το μήνα, ένα χρόνο μετά τη νίκη του επί της Χίλαρι Κλίντον.

Η εκδήλωση, με οικοδέσποινα την Ρόνα Ρόμνεϊ ΜακΝτάνιελ, την πρόεδρο την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών και συνοικοδεσπότη τον μεγιστάνα των καζίνο, Στιβ Γουάιν, θα ωφελήσει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και της Εθνικής Επιτροπής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM