Aγοράκι ενός έτους πέθανε από σοβαρά εγκαύματα μετά από μπάνιο - Συνελήφθη η μητέρα

Aγοράκι ενός έτους πέθανε από σοβαρά εγκαύματα μετά από μπάνιο - Συνελήφθη η μητέρα Facebook Twitter
0

Μία νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα κατηγορείται για ανθρωποκτονία καθώς η αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν κάλεσε βοήθεια για τον ενός έτους γιο της, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα την ώρα που έκανε μπάνιο και αργότερα πέθανε.

H 35χρονη Christiana Hurt από το Homestead, μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε στην αστυνομία ότι το βράδυ της Τετάρτης έβαλε τον γιο της στο παιδικό καρεκλάκι μέσα στην μπανιέρα και βγήκε από το σπίτι για να πετάξει τα σκουπίδια.

Όταν επέστρεψε, βρήκε τον μικρό να ουρλιάζει από τους πόνους και την 10χρονη κόρη της να προσπαθεί να το ηρεμήσει.

Η Hurt είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της αποπειράθηκε να κάνει μπάνιο το αγοράκι, αλλά ο 4χρονος αδερφός της άνοιξε το ζεστό νερό, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα από τη μέση μέχρι και τα πόδια.

Η ίδια, όμως, αντί να ζητήσει αμέσως ιατρική βοήθεια για τον γιο της, τηλεφώνησε σε μερικούς φίλους της ζητώντας συμβουλές για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, επειδή η 35χρονη μητέρα είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κατηγορίες περί παραμέλησης ανηλίκου και είχε ερευνηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας, φοβήθηκε ότι αν ειδοποιούσε ασθενοφόρο θα έχανε οριστικά την επιμέλεια των παιδιών της.

Το αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το επόμενο πρωί σ' ένα στρώμα στην μπροστινή αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ληθαργικό και ανέπνεε δύσκολα αλλά η μητέρα δεν ήθελε μέχρι και την τελευταία στιγμή να καλέσει σε βοήθεια.

Η Hurt συνελήφθη και κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα του Μαϊάμι.

Με πληροφορίες από TIME και local10.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ