ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βρετανία: Η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Brexit

Βρετανία: Η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Brexit Facebook Twitter
0

Η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε το βράδυ της Τετάρτης, με ψήφους 324 υπέρ έναντι 295 κατά, το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την απόσυρση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση του νόμου του 1972 με τον οποίο η Βρετανία εισχώρησε στην Ε.Ε και την ενσωμάτωση του ευρωπαϊκού δικαίου στο βρετανικό, κάτι που θα επιτρέψει τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την έξοδο από το μπλοκ στις 29 Μαρτίου 2019.

«Το νομοσχέδιο είναι απαραίτητο να προετοιμάσει τη χώρα για το ιστορικό ορόσημο αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσε στο κοινοβούλιο πριν την ψηφοφορία ο υπουργός Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις.

Στα τέλη του μήνα το νομοσχέδιο θα τεθεί προς συζήτηση στη βουλή των Λόρδων, που είναι θετικότερα διακείμενη προς την ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM