Κατέρρευσε όροφος στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα -Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Κατέρρευσε όροφος στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα -Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter
0

Ο δεύτερος όροφος του Χρηματιστηρίου της Ινδονησίας κατέρρευσε σήμερα, με συνέπεια τον τραυματισμό περισσότερων από δέκα ανθρώπων, σύμφωνα με την μαρτυρία εργαζόμενου στο χρηματιστήριο.

«Ο δεύτερος όροφος του χρηματιστηρίου κατέρρευσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος που βρίσκονταν στο κτίριο την στιγμή που έγινε η κατάρρευση.

Κατέρρευσε όροφος στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα -Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter

Περίπου δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση, σύμφωνα με δήλωση ενός μάρτυρα στο Reuters, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Δεκάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τρέχοντας το Χρηματιστήριο της Ινδονησίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας Τζακάρτα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Metro TV.

Τα χρηματιστήρια στην Ασία, πραγματοποιούν την ώρα αυτή, το μεσημεριανό διάλειμμα από τις εργασίες τους, ενώ θα αυτές, θα επαναληφθούν στις 13:30 τοπική ώρα.

Πλάνα των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν να έχει καταρρεύσει μία μεταλλική κατασκευή γύρω από ένα τοπικό καφέ και κοντά στην είσοδο του πολυόροφου κτιρίου. Στα ίδια τηλεοπτικά πλάνα, άνθρωποι κάθονται στα σκαλιά του κτιρίου.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ