Γκέι ζευγάρι καταγγέλλει οδηγό της Uber για ομοφοβία και διακρίσεις εξαιτίας ενός φιλιού

Γκέι ζευγάρι καταγγέλλει οδηγό της Uber για ομοφοβία και διακρίσεις εξαιτίας ενός φιλιού Facebook Twitter
1

Ένα ζευγάρι αντρών στο Τέξας ισχυρίζεται ότι ένας οδηγός της Uber τους κατέβασε από το όχημα και τους άφησε στο δρόμο επειδή έδωσαν ένα φιλί μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 28χρονος Randall Magill και ο Jose Chavez, 26 ετών, δήλωσαν ότι κατευθύνονταν στο σπίτι τους μετά από ένα πάρτι στο Χιούστον την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν έκανα τίποτα που δεν θα είχα κάνει δημόσια. Δεν αισθάνομαι ντροπή για τον εαυτό μου ή τον σύντροφό μου μου με κανένα τρόπο», δήλωσε ο Magill σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο οδηγός - ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί - ζήτησε από τους άνδρες να σταματήσουν να φιλιούνται και όταν εκείνοι αντέδρασαν τότε τους απάντησε πως το ίδιο είχε κάνει και με στρέιτ ζευγάρι.

 Ωστόσο οι δύο άντρες επιμένουν πως η πράξη ήταν ομοφοβική και ζητούν την τιμωρία του οδηγού από την εταιρία.

Οι άνδρες κάλεσαν έναν άλλο οδηγό Uber να τους πάει σπίτι αλλά λένε πως δεν θα χρησιμοποιήσουν ξανά την υπηρεσία.

Μια εκπρόσωπος της Uber δήλωσε ότι η εταιρεία, η οποία έχει μια σαφή πολιτική εναντίον των διακρίσεων, ερεύνησε το περιστατικό και  πρόσθεσε πως μόλις έχει όλα τα στοιχεία θα προχωρήσει στις ανάλογες δράσεις.

Το 2016, η εταιρεία απέλυσε έναν αυστραλό οδηγό ο οποίος κατεγράφη σε βίντεο να χρησιμοποιεί ομοφοβικές και απειλητικές εκφράσεις εναντίον γκέι ζευγαριού που είχε στο όχημά του.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ερώτηση: γιατί αυτό είναι είδηση; Aν υπάρχει διένεξη μεταξύ οδηγού ή επιβατών τότε είναι στην αρμοδιότητα της εταιρίας να βρεί λύση στο θέμα. Από την άλλη ποιος μπορεί να έχει δίκιο. Ακούμε την άποψη των δύο επιβατών, ο οδηγός μπορεί να λέει τα αντίθετα ότι πχ ότι ερωτοτροπούσαν σε προχωρημένο επίπεδο μέσα στο όχημα (σημείωση υπάρχει κανόνας ανάλογος στο site: Physical contact with the driver or fellow riders. As our community guidelines make clear, you shouldn’t touch or flirt with other people in the car. As a reminder, Uber has a no sex rule. That’s no sexual conduct with drivers or fellow riders, no matter what. And you should never hit or otherwise hurt a driver or fellow passenger.)Γενικά τράβα βγάλε άκρη...