Νέα τροπή στην υπόθεση του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ - Αυτοκτόνησε λόγω της ασθένειάς του;

Νέα τροπή στην υπόθεση του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ - Αυτοκτόνησε λόγω της ασθένειάς του; Facebook Twitter
0

Ένα νέο στοιχείο που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ξεδιαλύνει τα αίτια θανάτου του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ έφερε στο φως με ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κεντ της Κωνσταντινούπολης, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο 38χρονος άντρας.

Ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Βόσπορο χθες, Σάββατο.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο Smith & Wesson. 

Αρχικά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως ο άνδρας αυτοκτόνησε, ωστόσο, άρχισαν να διακινούνται και διάφορα σενάρια που έκαναν λόγο για δολοφονία.

Μολαταύτα, με ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο του Kent (σ.σ. ο Γιλμάζ ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του πανεπιστημίου) φανέρωσε μία άγνωστη πτυχή της ζωής του.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία του κροταφικού λοβού και το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ πιεσμένος λόγω επιπλοκών που οδήγησαν στην επιδείνωση της κατάστασής του.

«Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ που πέθανε σήμερα. Θα θυμόμαστε πάντα την προσφορά του στο πανεπιστήμιό μας», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν η αστυνομία εξετάζει το στοιχείο που αποκαλύπτει το πανεπιστήμιο.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στην Τουρκία από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον Γιλμάζ για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το χαμό του γιου του ενώ και ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του 38χρονου.

«Ο θάνατος του Γιαβούζ Γιλμάζ, γιου ενός εκ των πρωθυπουργών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, μας έχει λυπήσει βαθύτατα. Συναισθάνομαι ειλικρινά τη θλίψη της οικογένειας Γιλμάζ», ανέφερε η δήλωση του Γιλντιρίμ.

Με πληροφορίες από Hurriyet

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ