Τρεις γυναίκες δίνουν δημόσια λεπτομέρειες για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον Τραμπ

Τρεις γυναίκες δίνουν δημόσια λεπτομέρειες για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον Τραμπ Facebook Twitter
1

Τρεις γυναίκες, οι οποίες κατηγόρησαν δημόσια τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά, διηγήθηκαν σήμερα τις ιστορίες τους σε κοινή συνέντευξη στο NBC, στην δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλι.

Ο λόγος για τις Τζέσικα Λιντς, Σαμάνθα Χόλβεϊ και Ρέιτσελ Κρουκς. Οι τρεις γυναίκες κατηγόρησαν τον Τραμπ ότι προσπάθησε να τις φιλήσει, ότι τις χλεύασε, τις ταπείνωσε και τις παρενόχλησε.


Ο Λευκός Οίκος ωστόσο διέψευσε τα λεγόμενα των γυναικών τονίζοντας ότι οι γυναίκες λένε ψέμματα δημόσια.

Σημειώνεται ότι οι καταγγελίες των Τζέσικα Λιντς, Σαμάνθα Χόλβεϊ και Ρέιτσελ Κρουκς έγιναν γνωστές ένα μήνα πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές πέρυσι, ωστόσο σήμερα είναι πάλι στο προσκήνιο λόγω και της ανακίνησης του ζητήματος της σεξουαλικής παρενόχλησης έπειτα και από το σκάνδαλο του παραγωγού του Χόλιγουντ Harvey Weinstein.

H Χόλβεϊ πρώην υποψήφια «Μις ΗΠΑ», και εστεμμένη Μις Β. Καρολίνα αφηγήθηκε ότι ο Τραμπ αντιμετώπιζε τις διαγωνιζόμενες «σαν ένα κομμάτι κρέας». «Ερχόταν στα παρασκήνια την ώρα που αλλάζαμε ρούχα. Συμπεριφερόταν σαν να είμαστε κτήμα του, επειδή ήταν ο διοργανωτής των καλλιστείων...».


Αργότερα είπε στους δημοσιογράφους: «Έχουν διερευνήσει καταγγελίες για άλλα μέλη του Κογκρέσου, οπότε νομίζω ότι είναι δίκαιο να διερευνήσουν και τις καταγγελίες για τον Τραμπ.


«Αυτό δεν είναι ένα πολιτικό θέμα, αλλά αφορά στο πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες κάθε μέρα» πρόσθεσε.


Η Λιντς από την πλευρά της, τώρα στα 70 της, λέει ότι όταν ήταν 38 ετών καθόταν δίπλα στον Τραμπ σε μια πτήση για Νέα Υόρκη και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η κ. Λιντς είπε: «Κυριολεκτικά πήδηξε πάνω μου.»

«Με χούφτωνε και με φιλούσε» αφηγήθηκε. «Κανείς δεν είπε τίποτα. Αναρωτιόμουν που ήταν η αεροσυνοδός. Τότε έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και άρχισε να ανεβαίνει. Κατάφερα να ξεφύγω, να πάρω την τσάντα μου και να πάω στο πίσω μέρος του αεροπλάνου».

Τέλος η Κρουκς δήλωσε ότι δούλευε στη ρεσεψιόν του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη, όταν αποφάσισε να συστηθεί στον ίδιο τον Τραμπ. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία. Κράτησε το χέρι της, έσκυψε και την φίλησε στα χείλη.

«Σοκαρίστηκα, ήμουν σε απόγνωση. Συνέβη τόσο γρήγορα. Εύχομαι να είχα το θάρρος να είχα μιλήσει. Μετά μπήκε στο ασανσέρ κι εγώ έτρεξα πίσω στο γραφείο μου. Τηλεφώνησα στην αδερφή μου, ήταν τρομερό. Λίγες μέρες μετά ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να το δώσει στο πρακτορείο μοντέλων του, για να μου τηλεφωνήσουν».

 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ