Έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων του Μανχάταν - 4 τραυματίες και μία σύλληψη

Έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων του Μανχάταν - 4 τραυματίες και μία σύλληψη Facebook Twitter
0

Έκρηξη σημειώθηκε σε σταθμό λεωφορείων του Μανχάταν, προκαλώντας συναγερμό στη Νέα Υόρκη. Ένα άτομο, που έχει τραυματιστεί, συνελήφθη ως ύποπτο.

Το περιστατικό συνέβη στον τερματικό σταθμό λεωφορείων «Port Authority», στο κεντρικό Μανχάταν, στην 42η Οδό και την 8η Λεωφόρο, κοντά στην Times Square. Συνολικά τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, προσθέτοντας πως η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.


Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ σταθμοί του μετρό εκκενώθηκαν.

Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ABC News, αναφέρουν ότι πιθανόν μία αυτοσχέδια βόμβα σε σωλήνα (pipe bomb) εξερράγη σε έναν υπόγειο διάδρομο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη σύλληψη ενός ατόμου, αναφέροντας πως έχει τραυματιστεί.

«Υπήρχε συνωστισμός στις σκάλες για να βγούμε έξω», είπε ο Ντιέγκο Φερνάντεζ, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο. «Όλοι ήταν φοβισμένοι, έτρεχαν και φώναζαν».

Αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας είπε πως ο ύποπτος είχε δεμένο πάνω του τον εκρηκτικτό μηχανισμό, όταν αυτός εξερράγη.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχουν ενημερωθεί για το συμβάν, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και τον Λευκό Οίκο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM