Λαβρόφ: Η Ρωσία δεν έχει αποδείξεις ότι υπήρξε συνεργασία των ΗΠΑ με το Ισλαμικό Κράτος

Λαβρόφ: Η Ρωσία δεν έχει αποδείξεις ότι υπήρξε συνεργασία των ΗΠΑ με το Ισλαμικό Κράτος Facebook Twitter
0

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν διαθέτει αποδείξεις ότι υπήρξε συνεργασία των ΗΠΑ με μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» στη Συρία.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για συνεργασία. Βασιζόμαστε σε γεγονότα. Δεν διαθέτουμε αποδείξεις, ότι στη περίπτωση αυτή υπήρξε κάποιο είδος συνεργασίας.» Τη δήλωση αυτή έκανε ο Λαβρόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Πρόσφατα το ρωσικό υπουργείο Αμύνης είχε αναφερθεί σε ανακοίνωσή του σε γεγονότα «άμεσης συνεργασίας» μεταξύ των δυνάμεων της διεθνούς συμμαχίας και του «Ισλαμικού Κράτους» στην περιοχή Αμπού Κεμάλ της Συρίας. Μαζί με την ανακοίνωση είχαν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες οι οποίες όπως είχε ειπωθεί είχαν ληφθεί από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, αλλά όπως αποδείχθηκε αργότερα οι φωτογραφίες ήταν από ένα ηλεκτρονικό παιγνίδι.

ΠΗΓΗ: Interfax, ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ