Βόρεια Κορέα: «Ο λαός έχει καταδικάσει σε θάνατο τον Ντόναλντ Τραμπ»

Βόρεια Κορέα: «Ο λαός έχει καταδικάσει σε θάνατο τον Ντόναλντ Τραμπ» Facebook Twitter
0

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας καταγγέλλουν σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή προσέβαλε τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να αναφέρουν ότι του αξίζει η θανατική ποινή και χαρακτηρίζοντάς τον «δειλό» επειδή ματαίωσε επίσκεψή του στα κορεατικά σύνορα.

Άρθρο που δημοσιεύεται στην εφημερίδα- όργανο του κυβερνητικού κόμματος, επικεντρώνεται οργισμένα στην επίσκεψη του Τραμπ στην Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία κατήγγειλε την «απάνθρωπη δικτατορία» της Πιονγκγιάνγκ σε ομιλία του προς τους βουλευτές στη Σεούλ.

«Το χειρότερο έγκλημά του, το οποίο θα είναι πάντα ασυγχώρητο, είναι ότι τόλμησε να προσβάλλει κακοπροαίρετα την αξιοπρέπεια της ύψιστης ηγεσίας», αναφέρει το άρθρο. «Θα πρέπει να γνωρίζει ότι είναι απλώς ένας απεχθής εγκληματίας, που καταδικάστηκε σε θάνατο από τον κορεατικό λαό», προστίθεται.

Με πληροφορίες από Independent 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM