ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία του Χαλεπιού

Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία του Χαλεπιού Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 21 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα (13/11) σε αεροπορικές επιδρομές σε μια αγορά της βόρειας Συρίας, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Πέντε παιδιά ήταν ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης στην περιοχή Αταρέμπ, που έχει οριστεί ως ζώνη «αποκλιμάκωσης», σύμφωνα με την ΜΚΟ, η οποία δεν κατάφερε να εξακριβώσει αν οι επιδρομές προήλθαν από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του συριακού καθεστώτος ή της Ρωσίας.


Η Αταρέμπ, που βρίσκεται στη δυτική επαρχία του Χαλεπίου ελέγχεται από διάφορες αντάρτικες οργανώσεις, έγινε στόχος τριών αεροπορικών επιδρομών, τόνισε το Παρατηρητήριο, εκτιμώντας ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.


Οι τέσσερις ζώνες «αποκλιμάκωσης» δημιουργήθηκαν έπειτα από μια συμφωνία τον Μάιο από ξένες δυνάμεις, συμμάχους του καθεστώτος και των ανταρτών, για να κηρυχθούν εκεχειρίες σε διάφορες περιοχές της Συρίας.


Αυτές περιλαμβάνουν περιοχές του Ιντλίμπ (βορειοδυτικά), της Χομς (κέντρο), της Χάμα (κέντρο), του Χαλεπίου (βόρεια) και της Λατάκιας (δυτικά).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM