Σεισμός

Πελάτης της Airbnb βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας που ενοικίαζε στη Μελβούρνη

Πελάτης της Airbnb βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας που ενοικίαζε στη Μελβούρνη Facebook Twitter
1

Η πλατφόρμα Airbnb δήλωσε πως είναι «βαθιά λυπημένη και εξοργισμένη« για το θάνατο πελάτη της ο οποίος είχε κάνει κράτηση σε ένα σπίτι στη Μελβούρνη και φέρεται να δολοφονήθηκε από τρεις άνδρες που ζούσαν εκεί.

Ο Ramis Jonuzi, 36 ετών, πλήρωνε 30 δολάρια την ημέρα για να μείνει στο σπίτι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βιάστηκε και δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Τρεις άνδρες κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του: o Craig Levy, 36 ετών, ο Ryan Smart, 37 ετών, και ο Jason Colton, 41 ετών, οι οποίοι την Παρασκευή οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Οι Levy και Smart κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του  Jonuzi, ενώ ο Colton κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη δολοφονία και βιασμό του θύματος.

Η Airbnb είπε ότι η οικογένεια του Jonuzi έχει την πλήρη υποστήριξή της εταιρίας. «Δεν υπάρχει θέση στην Airbnb για μια τόσο αποτρόπαια πράξη, η οποία παραβιάζει ό, τι συμβολίζει η παγκόσμια κοινότητα μας», ανέφερε η εταιρεία προσθέτοντας πως ειναι στη διάθεση των αρχών για την υπόθεση.

Οι φίλοι απέδωσαν φόρο τιμής στον κ. Jonuzi, κάνοντας λόγο για έναν αγαπητό άνθρωπο με καλή καρδιά. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 36χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε περάσει μια εβδομάδα ως ένοικος του σπιτιού, αλλά πως πριν προλάβει να φύγει είχε επικοινωνήσει με κάποιον φίλο του αποκαλύπτοντας ότι κάτι δεν του άρεσε στο κλίμα με τους ιδιοκτήτες και ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Jonuzi βρέθηκε νεκρός στην αυλή της ιδιοκτησίας όπου διέμενε.

Διεθνή
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια