Ο Μάιλο Γιαννόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του πρόσφατα αλλά τώρα λέει στους Αυστραλούς να ψηφίσουν κατά του γάμου ομοφυλοφίλων

Ο Μάιλο Γιαννόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του πρόσφατα αλλά τώρα λέει στους Αυστραλούς να ψηφίσουν κατά του γάμου ομοφυλοφίλων Facebook Twitter
7

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον γάμο του με τον σύντροφό του στη Χαβάη, ο αμφιλεγόμενος, ακροδεξιός δημοσιογράφος Μάιλο Γιαννόπουλος κάλεσε τους πολίτες της Αυστραλίας να ψηφίσουν κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων. 

Όπως φαίνεται, το ότι ο Μάιλο Γιαννόπουλος εξάσκησε το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να παντρεύονται, δεν σημαίνει πως επιθυμεί το ίδιο και για τους υπολοίπους. Ο ακροδεξιός δημοσιογράφος που συνηθίζει να προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις με τις τοποθετήσεις του πρόσφατα τάχθηκε εναντίον του συγκεκριμένου δικαιώματος, ξεκαθαρίζοντας πως λέει «Όχι» στην ψήφιση του σχετικού νόμου και ζήτησε στους Αυστραλούς να κάνουν το ίδιο.

«Το ένστικτό μου θα ήταν να ψηφίσω κατά. Το κυρίαρχο μέλημα δεν είναι αυτά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια- είναι οι θρησκευτικές ελευθερίες», δήλωσε ο Γιαννόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Είμαι γκέι και Καθολικός. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μου είναι να βεβαιωθώ πως καμία εκκλησία, κανένας πιστός οπουδήποτε, να μην αναγκάζεται να παραβιάσει την θρησκευτική του συνείδηση. Πιστεύω πως αυτά τα δύο μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά. Πιστεύω πως το κράτος πρέπει να αναγνωρίσει ένα γκέι ζευγάρι που θέλει να δεσμευθεί, αλλά βασική μου έννοια είναι οι θρησκευτικές ελευθερίες. Το ένστικτό μου είναι να καταψηφίσω», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια σχολίασε πως οι κυβερνήσεις δεν προσπαθούν να «βελτιώσουν τις ζωές των ομοφυλοφίλων νομιμοποιώντας τις ομόφυλες σχέσεις». «Πρόκειται συνήθως για έναν πόλεμο μέσω νομοθεσίας που αποσκοπεί στην τιμωρία των συντηρητικών και των ανθρώπων της πίστης», είπε. 

Ο Μάιλο Γιαννόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι ανησυχεί πως η νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στον «γκέι πολιτισμό». «Ένα από ελάχιστα πλεονεκτήματα όταν είσαι γκέι είναι πως μπορείς να βγεις έξω από ένα νυχτερινό κλαμπ στη 1 τα μεσάνυχτα μιας Τρίτης και κανείς να μη σου τα χώσει γι' αυτό. Αν όμως πούμε ναι σε πράγματα όπως ο γάμος, ανησυχώ πως αυτό θα αποδυναμώσει την γκέι κουλτούρα», δήλωσε και κατέληξε: «Οπότε το ένστικτό μου θα ήταν να ψηφίσω εναντίον του και να εξετάσω ένα είδος προτεινόμενου νόμου που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να διαβάσουν και να σκεφτούν».

Διεθνή
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μαλλον σε ψυχιατρο πρεπει να παει για να λυσει την παλη της πολιτικης και εκκλησιαστικης πεποιθησης του και την πραγματικοτητας που βιωνει. Και μετα ας εκφρασει καποια γνωμη για το τι πρεπει να κανουν οι αλλοι.
Ο τύπος είναι κορυφαίο τρολ με απίστευτο χιούμορ και λέγειν, απαιτείται βέβαια πολύ καλή γνώση Αγγλικών για να "πιάσεις" αυτά που λέει. Μπείτε στον κόπο να δείτε στο YouTube ολόκληρα βίντεο του, μην τον κρίνετε αρνητικά αυτομάτως, επειδή είναι υποστηρικτής του Trump. Από την άλλη βέβαια είναι πολύ "προχώ" για κουλτουριάρηδες ή αριστερούληδες που γελάνε με ότι σαχλαμάρες παίζει η Ελληνική τηλεόραση (βλ. σειρές), θεατρικές παραστάσεις για λοβοτομημένους ή Λαζόπουλους..για ημίθεο: ούτε gay είμαι, ούτε ΧΑγίτης fyi, δεν είναι όλα μέρα νύχτα ούτε το κοινό του στην Αμερική, ανήκει απαραίτητα στις αντίστοιχες κατηγορίες..