Χονγκ Κονγκ: Άντρας σπρώχνει καθαρίστρια στις γραμμές του τρένου και εξαφανίζεται ατάραχος μετά την επίθεση

Χονγκ Κονγκ: Άντρας σπρώχνει καθαρίστρια στις γραμμές του τρένου και εξαφανίζεται ατάραχος μετά την επίθεση Facebook Twitter
0

Το βίντεο δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην Ασία, αλλά και όπου προβλήθηκε: ένας άντρας που περπατάει στην αποβάθρα σταθμού στο Χονγκ Κονγκ σπρώχνει βίαια στις γραμμές του τρένου μια γυναίκα υπάλληλο της σιδηροδρομικής υπηρεσίας.

Στις σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του τερματικού σταθμού Yuen Long, η κοπέλα στέκεται στην άκρη της αποβάθρας και ο άγνωστος αφού την πλησιάζει, με μία δυνατή σπρωξιά καταφέρνει να την γκρεμίσει στις γραμμές, σε στιγμή που -ευτυχώς- δεν περνούσε κανένας συρμός.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται η κοπέλα που βρίσκει το κουράγιο να γυρίσει και να δει ποιος της επιτέθηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό από Μέσα Ενημέρωσης της Νότιας Κίνας, ο άντρας συνελήφθη και κρατείται για απρόκλητη επίθεση και βαριές σωματικές βλάβες.

Η υπάλληλος του σταθμού, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια, έχει τραυματιστεί στο σαγόνι και φέρει κακώσεις σε όλο της το σώμα, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της υπηρεσίας συγκοινωνίας νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Pok Oi του Χονγκ Κονγκ.

Στο μεταξύ, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το κίνητρο που έσπρωξε τον άντρα του βίντεο σε αυτή τη δολοφονική επίθεση. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM