Δεν είναι τρομοκρατία το περιστατικό στη Βρετανία

Δεν είναι τρομοκρατία το περιστατικό στη Βρετανία Facebook Twitter
0

Η βρετανική αστυνομία που ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει «εν εξελίξει περιστατικό» σε πάρκο ψυχαγωγίας του Νανίτον, στην κεντρική Αγγλία, διευκρίνισε ότι το επεισόδιο δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα.


Η αστυνομία του Γουέργουικσερ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στον λογαριασμό της στο Twitter, όμως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για ένοπλο που έχει συλλάβει ομήρους στις εγκαταστάσεις του πάρκου ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν σινεμά και μπόουλινγκ σέντερ.


Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.


Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και άλλα ασθενοφόρα. Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν λίγο αργότερα ανέφεραν ότι το ελικόπτερο απομακρύνθηκε τελικά από την περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ