Φρικτό περιστατικό στις ΗΠΑ: 24χρονη μητέρα φέρεται να έβαλε στο φούρνο τα δύο μικρότερα παιδιά της και να τα δολοφόνησε

Φρικτό περιστατικό στις ΗΠΑ: 24χρονη μητέρα φέρεται να έβαλε στο φούρνο τα δύο μικρότερα παιδιά της και να τα δολοφόνησε Facebook Twitter
0

Μία 24χρονη μητέρα από την Ατλάντα φέρεται να δολοφόνησε τα δύο μικρά παιδιά της, ηλικίας 1 και 2 ετών, και στη συνέχεια να κάλεσε μέσω βιντεοκλήσης τον πατέρα των παιδιών για να του δείξει τι ακριβώς είχε κάνει.

Η Lamora Williams αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας σύμφωνα με την αστυνομία της Ατλάντα.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα την αιτία θανάτου των παιδιών, αλλά αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως με βάση την προκαταρκτική εξέταση οι σοροί τους είχαν εμφανή τραύματα αλλά και εγκαύματα, πιθανότατα από το φούρνο του σπιτιού.

Τους ισχυρισμούς τους ενισχύουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τους αστυνομικούς της σήμανσης να βγάζουν από το σπίτι ολόκληρη την ηλεκτρική κουζίνα.

Φρικτό περιστατικό στις ΗΠΑ: 24χρονη μητέρα φέρεται να έβαλε στο φούρνο τα δύο μικρότερα παιδιά της και να τα δολοφόνησε Facebook Twitter
Δύο από τα τρία αδελφάκια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους στην Ατλάντα το Σάββατο.

Η Williams φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι άφησε τα παιδιά με έναν συγγενή της το μεσημέρι της Παρασκευής για να τα βρει νεκρά το ίδιο βράδυ όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Οι αρχές δεν πείστηκαν από την αρχική κατάθεση της 24χρονης.

Ο πατέρας των παιδιών, Jameel Penn μίλησε στον τοπικό σταθμό WSB και στο AJC.com για τη βιντεοκλήση που δέχτηκε.

«Έμοιαζε με ταινία τρόμου. Σαν το "Παρασκευή και 13". Όταν είδα το παιδί μου, το πως ήταν το παιδί μου, τότε κατάλαβα τι είχε συμβεί», εξήγησε και υποστήριξε ότι κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Ο Penn που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, ανέφερε ότι τη μοιραία μέρα βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι. Είχε δει τα παιδιά του μόλις τον περασμένο μήνα.

Φίλοι και συγγενείς περιέγραψαν την 24χρονη μητέρα ως μία καλή και στοργική γυναίκα που είχε καλές προθέσεις. Είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της πριν από λίγο καιρό επειδή δεν μπορούσε να βρει κάποιον να φροντίζει τα παιδιά της.

Μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης αδερφής της, Tabitha Hollingsworth ισχυρίστηκαν ότι η Williams αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό.

Η 24χρονη έχει ένα ακόμη παιδί, ένα αγοράκι 3 ετών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του αλλά φέρεται να είδε με τα μάτια του τη δολοφονία των μικρότερων αδερφών του.

Με πληροφορίες από People Crime, ajc.com και wsbtv.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ