Ηχητικό Ντοκουμέντο: Πώς ο παραγωγός του Χόλιγουντ Γουαϊνστάιν πίεζε σεξουαλικά τα κορίτσια

4

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι αποκαλύψεις για τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Harvey Weinstein καθώς νέες πληροφορίες και μαρτυρίες για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Διάσημες ηθοποιοί, παίρνοντας θάρρος η μία μετά την άλλη, βγαίνουν μπροστά και καταγγέλλουν τον άλλοτε κραταιό άντρα της αμερικανικής κινηματογραφικής παραγωγής.

Αυτό το σχεδόν ανατριχιαστικό ηχητικό απόσπασμα ήρθε στο φως από την έγκριτη εβδομαδιαία επιθεώρηση New Yorker.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όχι μόνο γλοιώδης και γελοίος αλλά και τρομαχτικός.Αυτή η επιμονή του, δείχνει άτομο πολύ διαβασμένο, "έμπειρο", ικανό να κάμψει αντιστάσεις και να μη δεχτεί το όχι σαν απάντηση.Δεν ξέρω αν αυτό απορέει από την σεξουαλική του εμμονή και αρρώστια ή από την αλαζονία του πλούτου και της ισχύος που κατέχει.Μιλάμε για έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του με callgirls πολυτελείας, αθόρυβα χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά στην τελική αυτό που τον εξίταρε δεν ήταν το ίδιο το σεξ, αλλά η άρνηση, ο σχεδόν ψυχικός βιασμός γυναικών που εκμεταλλεύονταν σαν σκουπίδια.
Την πιεζε να μπει κ να κατσει στο δωματιο ενω αυτος θα εμπαινε για ντους κ της είπε φυγε σε 5 λεπ. Δεν καταλαβαινω τί ηθελε τελικα. Τουλαχιστον ομολόγησε για τα πριν.
Πρώτον, πραγματικά πολύ δυσάρεστο το ηχητικό. Δεύτερον, είναι ένα από τα αρκετά περιστατικά που το "ορκίζομαι στα παιδιά μου" είναι ένα θρασύτατο και φριχτό ψέμα.