Αντιδράσεις για το μπλοκάρισμα της Uber στο Λονδίνο - 500.000 υπογραφές σ' ένα 24ωρο

Αντιδράσεις για το μπλοκάρισμα της Uber στο Λονδίνο - 500.000 υπογραφές σ' ένα 24ωρο Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις συναντά η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής δημόσιων μεταφορών του Λονδίνου, Transport for London, να μην ανανεώσει την άδεια της Uber στο Λονδίνο, με μία ηλεκτρονική αίτηση - διαμαρτυρία να έχει συγκεντρώσει ήδη 500.000 υπογραφές μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

Η αίτηση, την οποία οι ενδιαφερόμενοι υπογράφουν διαδικτυακά, καλεί τον δήμαρχο Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος προεδρεύει της TfL, να ανακαλέσει την απόφαση για αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Uber ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή της να κινηθεί δικαστικά κατά της απόφασης: «Η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου και ο Δήμαρχος υποχώρησαν στις απαιτήσεις μικρού αριθμού ανθρώπων που θέλουν να περιορίσουν τις επιλογές των καταναλωτών», ανέφερε σε ανακοίνωση η εταιρεία. «Πρόθεσή μας είναι να πολεμήσουμε την απόφαση στη δικαιοσύνη».

Η εταιρία έχει δικαίωμα να εφεσιβάλει την απόφαση και θα μπορεί να κυκλοφορεί τα αυτοκίνητά της μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της έφεσης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ