Η συνταξιούχος αγρότισσα που αποφάσισε να σώσει πάση θυσία τις αγελάδες της από το σφαγείο

Η συνταξιούχος αγρότισσα που αποφάσισε να σώσει πάση θυσία τις αγελάδες της από το σφαγείο Facebook Twitter
0

Να διασώσει το κοπάδι της με αγελάδες από το σφαγείο προσπάθησε μια αγρότισσα στην Ιρλανδία, που κατάφερε τελικά να μεταφερθούν τα ζώα της σε ένα καταφύγιο στην πόλη Νόρφολκ της Αγγλίας.

Η Jill Smith, που είναι ιδιοκτήτρια φάρμας με βοοειδή, ήθελε πάση θυσία να σώσει τις 70 αγελάδες της από το σφαγείο όταν βγήκε στη σύνταξη οπότε αποφάσισε να κάνει έκκληση μέσω του Go Fund Me ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τη μεταφορά τους στο καταφύγιο ζώων Hillside Animal Sanctuary. «Αυτό είναι ένα κοπάδι 70 αγελάδων παραγωγής γάλακτος, που έχουν δεθεί μεταξύ τους με έναν εντελώς δικό τους, μοναδικό τρόπο. Μετά από χρόνια προσφοράς και παροχής εισοδήματος, αυτή η αγρότισσα νιώθει πως τους αξίζει μια ζωή όπου μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μαζί σαν κοπάδι», ανέφερε η σελίδα του Go Fund Me.

Η συνταξιούχος αγρότισσα που αποφάσισε να σώσει πάση θυσία τις αγελάδες της από το σφαγείο Facebook Twitter

Με τη βοήθεια των φιλόζωων, η Jill Smith συγκέντρωσε τελικά περισσότερα από 9.000 ευρώ για το σκοπό της. «Μου έδωσαν ζωή και ήθελα το τέλος της δικής τους να είναι ειρηνικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο κόσμος θα νοιαζόταν τόσο πολύ για τις αγελάδες μου. Για χνουδωτά γατάκια ίσως, αλλά όχι για αγελάδες», λέει η ίδια. Όπως εξήγησε, αν δεν βρισκόταν ένα νέο σπίτι για τα ζώα, πολλά από αυτά θα κατέληγαν στο σφαγείο. 

Η συνταξιούχος αγρότισσα που αποφάσισε να σώσει πάση θυσία τις αγελάδες της από το σφαγείο Facebook Twitter

Η Wendy Valentine, που διαχειρίζεται το Hillside Animal Sanctuary, δήλωσε πως οι μισές από τις αγελάδες έχουν ήδη φτάσει και εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι και οι υπόλοιπες αναμένονται πολύ σύντομα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ