Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 32χρονος πατέρας σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του χρησιμοποιώντας τη ζώνη του

Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 32χρονος πατέρας σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του χρησιμοποιώντας τη ζώνη του Facebook Twitter
Τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας: Ο Kelvin Hodges, 11 ετών, η Julia Hodges, 9 ετών και ο Lucas Hodges, 7 μηνών
0

Ένας 32χρονος άντρας από την Καλιφόρνια κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών ανήλικων παιδιών του και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του.

Οι σοροί των τριών παιδιών, του Kelvin Hodges, 11 ετών, της Julia Hodges, 9 ετών και του Lucas Hodges, 7 μηνών, βρέθηκαν σ' ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Γουέστ Σακραμέντο το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι αρχές συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο τον πατέρα των παιδιών, Robert Hodges αργά το βράδυ της Τετάρτης κοντά στον περιφερειακό «80».Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ο εισαγγελέας της κομητείας Yolo, Jeff Reisig χαρακτήρισε τα εγκλήματα «εσκεμμένα και προμελετημένα» και σημείωσε ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είχαν σκοτωθεί με μία ζώνη. Ο ίδιος δεν διευκρίνισε πως σκοτώθηκε το μικρότερο παιδί, αλλά σύμφωνα με την αναφορά δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο όπλο.

Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 32χρονος πατέρας σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του χρησιμοποιώντας τη ζώνη του Facebook Twitter
O Robert Hodges.

Μετά τη σύλληψή του, η σύζυγός του, Mai Sheng Hodges, την οποία αποπειράθηκε να στραγγαλίσει σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ανέβασε στο Facebook ένα post λέγοντας ότι ήταν πάντα στοργικός σύζυγος και πως μέχρι σήμερα δεν είχαν σημειωθεί περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Yolo, Ed Prieto πρόκειται για την χειρότερη μαζική δολοφονία από την εποχή που ανέλαβε το γραφείο το 1999.

Ο Hodges κρατείται χωρίς εγγύηση και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να του επιβληθεί η θανατική ποινή καθώς το έγκλημά του εμπίπτει στις 22 ειδικές συνθήκες φόνου πρώτου βαθμού που δύναται να οδηγήσουν στην επιβολή της σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια.

Με πληροφορίες από People και Sacramento Bee

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM