Ο Τραμπ το τερμάτισε- Δημοσίευσε στο Twitter ίσως το χειρότερο meme για την ολική έκλειψη ηλίου

Ο Τραμπ το τερμάτισε- Δημοσίευσε στο Twitter ίσως το χειρότερο meme για την ολική έκλειψη ηλίου Facebook Twitter
2

Μετά τις αντιδράσεις και το ανελέητο τρολάρισμα που πυροδότησε η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να κοιτάξει απευθείας την ολική έκλειψη ηλίου χωρίς προστατευτικά γυαλιά -παρά τις προειδοποιήσεις- ο Αμερικανός πρόεδρος κατάφερε να γίνει πάλι θέμα στα μέσα ενημέρωσης, αυτή τη φορά με ένα meme που κοινοποίησε.

Το πρωί της Πέμπτης ο Τραμπ έκανε retweet στον επίσημο λογαριασμό του ένα χιουμοριστικό (υποτίθεται) meme που δείχνει τον ίδιο και τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα να «αναπαριστούν» την ολική έκλειψη ηλίου. Σε αυτό, ο ίδιος, όντας λευκός, απεικονίζεται να περνά χαμογελαστός μπροστά από τον μαύρο Μπαράκ Ομπάμα, δημιουργώντας μια άλλου είδους έκλειψη. Στην τελευταία από τις τέσσερις φωτογραφίες, ο Τραμπ καλύπτει ολόκληρο τον Ομπάμα και η λεζάντα γράφει «Η καλύτερη έκλειψη όλων των εποχών!». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Τραμπ πυροδότησε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων στα social media με τους περισσότερους χρήστες να χαρακτηρίζουν από ανόητο μέχρι και εντελώς ηλίθιο τον νυν Αμερικανό πρόεδρο.

Κι αυτό γιατί, όπως παρατηρούν, όχι μόνο το ποστ είναι άκρως ρατσιστικό αλλά αποδεικνύει επίσης ότι ο Τραμπ δεν έχει καταλάβει ούτε στο ελάχιστο τι ακριβώς συμβαίνει σε μια ολική έκλειψη ηλίου. Τονίζουν δε, πως τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ αυτό που κατάφερε ήταν να αναδείξει ως καλύτερό του τον Ομπάμα, αφού τον παρομοίασε με τον δυνατό ήλιο και τον εαυτό του με το φεγγάρι. 


Ανάμεσα στα πολλά tweets για την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, ήταν και ένα του Pete Souza, που υπήρξε ο προσωπικός φωτογράφος του Ομπάμα σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. «Το γεγονός πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε retweet αυτό σημαίνει.... (συμπληρώστε το κενό)», έγραψε ο Souza. 

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ