ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στη Μοντάνα - Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ζευγάρι και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τις σορούς με χημικά

ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στη Μοντάνα - Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ζευγάρι και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τις σορούς με χημικά Facebook Twitter
0

Στην προφυλάκιση δύο ατόμων που κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός ζευγαριού προχώρησαν οι αρχές της Μοντάνα στις ΗΠΑ.

Η 23χρονη Tiffanie Pierce και ο 26χρονος Augustus Standingrock συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα μέσα στο σπίτι τους στην κομητεία Missoula, ενώ στο υπόγειό τους ανακαλύφθηκαν οι σοροί ενός άντρα και μίας γυναίκας (σ.σ. τα στοιχεία τους δεν έγιναν γνωστά).

Τα θύματα είχαν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου και στη συνέχεια είχαν τοποθετηθεί μέσα σε πλαστικές λεκάνες με χημικά ώστε να διαλυθούν. Την αγορά των χημικών είχε κάνει η 23χρονη.

Ο συγκάτοικος της Pierce κατέθεσε στην αστυνομία ότι ξύπνησε μέσα στη νύχτα από κραυγές και βρήκε την Pierce και τον Standingrock μέσα στο μπάνιο να προσπαθούν να καθαρίσουν αίματα από πάνω τους πριν η πρώτη του αποκαλύψει ότι υπήρχε μία νεκρή γυναίκα στο υπόγειο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έφυγε αμέσως από το σπίτι και πως την άλλη μέρα η συγκάτοικός του τον επισκέφτηκε στη δουλειά και του είπε ότι είχε σκοτώσει ένα ζευγάρι την προηγούμενη μέρα. Τότε ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 23χρονη φέρεται να είπε ακόμη στον συγκάτοικό της ότι ο Standingorck (σ.σ. η σχέση των δύο δραστών δεν έχει εξακριβωθεί) έφερε στο σπίτι ένα ζευγάρι, ότι τους πήγε στο υπόγειο και στη συνέχεια επιτέθηκε στον έναν από τους δυο. Όταν ο δεύτερος προσπάθησε να ξεφύγει, τον σκότωσε η ίδια.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο δράστες στο στυγερό έγκλημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Associated Press, η Pierce φέρεται να εμπλέκεται σε μία ακόμη υπόθεση εισβολής και επίθεσης με μαχαίρι τον περασμένο Ιούλιο στην ίδια περιοχή. Το θύμα εκείνου του περιστατικού που μαχαιρώθηκε πολλές φορές αλλά κατάφερε να σωθεί είπε στους αστυνομικούς ότι η 23χρονη τη ρώτησε πολλές φορές «πού είναι τα χρήματα, πού είναι τα ναρκωτικά;».

Με πληροφορίες από CBS, Associated Press και People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ