Ιταλία: Απεγκλωβίστηκε ένα από τα παιδιά που είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια μετά τον σεισμό

Ιταλία: Απεγκλωβίστηκε ένα από τα παιδιά που είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια μετά τον σεισμό Facebook Twitter
EPA/ITALIAN FIRE DEPARTMENT
0

Πριν από λίγο, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα μικρό παιδί, από τα ερείπια κτιρίου που κατέρρευσε στο νησί Ίσκια της Ιταλίας, μετά τον σεισμό. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον μικρό Ματίας που είναι πέντε ετών.


Τώρα, η προσπάθεια επικεντρώνεται στη διάσωση του 3χρονου Τσίρο, τριών ετών, ο οποίος παραμένει κάτω από τα συντρίμμια. Οι διασώστες του μιλούν και του δίνουν νερό και ευελπιστούν να τον απεγκλωβίσουν σύντομα.


Στο μεταξύ, οι άνθρωποι που πέρασαν την νύχτα έξω από το σπίτι τους υπολογίζονται σε τουλάχιστον δυο χιλιάδες και η Πολιτική Προστασία ετοιμάζει ειδικούς χώρους φιλοξενίας.

Δύο είναι οι νεκροί και 39 οι τραυματίες από τον σεισμό 4 Ρίχτερ που έπληξε χθες το βράδυ την Ίσκια. 

Ιταλία: Απεγκλωβίστηκε ένα από τα παιδιά που είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια μετά τον σεισμό Facebook Twitter

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά από μεγάλες προσπάθειες, τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να διασώσουν ένα μωρό μόλις 7 μηνών και τον πατέρα του, που ήταν εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια ενός σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την ίδια οικογένεια, και οι Ματίας και Τσίρο είναι τα αδέλφια του βρέφους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ