Διαδήλωση μουσουλμάνων στους δρόμους της Βαρκελώνης κατά της τρομοκρατίας

Διαδήλωση μουσουλμάνων στους δρόμους της Βαρκελώνης κατά της τρομοκρατίας Facebook Twitter
1
Διαδήλωση μουσουλμάνων στους δρόμους της Βαρκελώνης κατά της τρομοκρατίας Facebook Twitter

Δεκάδες μουσουλμάνοι που ζουν στη Βαρκελώνη κατέκλυσαν σήμερα τη λεωφόρο Λα Ράμπλα για να διαμαρτυρηθούν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν την Καταλονία.


Την Πέμπτη ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς, τουρίστες και ντόπιους, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 13 ανθρώπους και να τραυματίσει 130 και πλέον. Ώρες μετά, άλλη μια επίθεση με όχημα σημειώθηκε στην πόλη Καμπρίλς στη νότια Καταλονία, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας.


Τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές στη σημερινή κινητοποίηση έγραφαν συνθήματα όπως «το Ισλάμ είναι ειρήνη» και «όχι εξ ονόματός μας».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Κανένας πόλεμος ποτέ δεν ξεκίνησε με αιτία την θρησκεία. Η θρησκεία ήταν πάντα το πρόσχημα. Ένα από τα πολλά προσχήματα που χρησιμοποιούνται. Και τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μορφή πολέμου. Μόλις η κοινή γνώμη απεμπολήσει τα ιδεοληπτικά γυαλιά του δόγματος του "πολέμου πολιτισμών" ,τότε ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα πραγματικά αίτια όλων αυτών των γεγονότων.