Τουρκία: Νεκρό φερόμενο μέλος του ΙΚ που σχεδίαζε επίθεση- Συνελήφθησαν οι 4 συνεργοί του

Τουρκία: Νεκρό φερόμενο μέλος του ΙΚ που σχεδίαζε επίθεση- Συνελήφθησαν οι 4 συνεργοί του Facebook Twitter
0

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν ένα φερόμενο μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και συνέλαβαν άλλους 4 ανθρώπους. Όλοι τους βαρύνονται με υποψίες ότι σχεδίαζαν μια «βομβιστική επίθεση», έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.


Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε ύποπτοι το σταμάτησαν οι αρχές για έλεγχο στην περιοχή Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία, έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν, σύμφωνα με τις οποίες «αφίχθησαν στην χώρα μας προκειμένου να διαπράξουν μια βομβιστική επίθεση», επισημαίνεται από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας.


Οι 4 εκ των υπόπτων παραδόθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας, ωστόσο ο πέμπτος ύποπτος επιχείρησε να τους επιτεθεί με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ εναντίον του.


Ο άνδρας που τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις αρχές είναι Σύρος υπήκοος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, όπως περιγράφεται στο δελτίο τύπου του γραφείου του κυβερνήτη.


Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί η εθνικότητα των 4 συντρόφων του ούτε εάν εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες εντός του οχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ