Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ- Νεκρός ένας άντρας- Διαφεύγει ο δράστης

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ- Νεκρός ένας άντρας- Διαφεύγει ο δράστης Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε θανάσιμα στη μέση του δρόμου στο Βούπερταλ (δυτική Γερμανία) σήμερα, ενώ ο δράστης της επίθεσης διαφεύγει, ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με τα κίνητρά του.


«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για ένα έγκλημα» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας. «Ένας άνδρας έχασε την ζωή του και άλλος ένας άνδρας νοσηλεύεται» συμπλήρωσε η αξιωματικός.


Η αστυνομία αναζητά έναν ή περισσότερους δράστες και δεν είναι προς το παρόν σε θέση να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.


Μια συμπλοκή ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε περιοχή κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της βιομηχανικής αυτής πόλης της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.


Το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik μετέδωσε από την πλευρά του ότι το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με μια ιδιωτική διαμάχη.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ