Η «πρόκληση του γυμνόστηθου Πούτιν» έγινε μόδα στα social media της Ρωσίας

Η «πρόκληση του γυμνόστηθου Πούτιν» έγινε μόδα στα social media της Ρωσίας Facebook Twitter
Πηγή: EPA
1

Χιλιάδες Ρώσοι ακολουθούν μετά μανίας το παράδειγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, άλλοτε με χιουμοριστική διάθεση, άλλοτε στο πλαίσιο μιας άτυπης σύγκρισης, αφού ο Ρώσος πρόεδρος φωτογραφήθηκε γυμνός από τη μέση και πάνω κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην κρύα Σιβηρία, αναφέρει η Guardian.


Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτής των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης VKontakte και Telegram, ξεκίνησε πρώτος το #PutinShirtlessChallenge ανεβάζοντας μια δική του φωτογραφία σαν να ήταν ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν μόνο δύο κανόνες: "Απαγορεύεται το Photoshop και το να ρουφάτε την κοιλιά σας. Διαφορετικά, δεν είστε 'κυρίαρχο αρσενικό' σαν τον Πρόεδρο.


Πολλοί, εντός και εκτός Ρωσίας, ακόμα και γυναίκες και παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ντούροφ.


Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να επιδείξουν τους κοιλιακούς, ενώ άλλοι ποστάρουν προκειμένου οι χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να κάνουν άμεσα σύγκριση με τον Πρόεδρο.

Μάλιστα, υπάρχει ειδικός λογαριασμός των θαυμαστών του Προέδρου, όπου οι φωτογραφίες του μπαίνουν πλαισιωμένες από μια λεζάντα που συνήθως αναδεικνύει την προτροπή για άσκηση μαζί με ένα αμιγώς πολιτικό σχόλιο.

Sometimes you have to escape ❤️?‍♀️???#naturephotography #wanderlust #wanderer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vova (@putinspiration) στις

Σύμφωνα με τον Guardian, η επικοινωνιακή ομάδα του Ρώσου Προέδρου συνηθίζει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις εκδρομές του κ. Πούτιν και τη γυμναστική που κάνει, χτίζοντας έτσι ένα προφίλ για τον ηγέτη, εκείνο του αψεγάδιαστου αρχηγού.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια