Γάλλος καθηγητής προχωρά σε εγχείρηση αλλαγής φύλου

Γάλλος καθηγητής προχωρά σε εγχείρηση αλλαγής φύλου Facebook Twitter
0

Η διεύθυνση ενός καθολικού Λυκείου στη Νάντη, της δυτικής Γαλλίας, ανακοίνωσε ότι ένα καθηγητής επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές με γυναικεία ταυτότητα.


Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο καθηγητής Τεχνολογίας και Βιομηχανικών Επιστημών, περίπου 40 χρόνων, εμφανίστηκε, χθες Δευτέρα, στο σχολείο με γυναικεία ρούχα και γυναικεία ταυτότητα, ενώ περιμένει να υποβληθεί τους επόμενους μήνες σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή αυτή έγινε με την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του σχολείου, αλλά και της καθολικής εκκλησίας της πόλης, δήλωσε ο Ντιντιέ Γκρολό υποδιευθυντής της Επισκοπικής Διεύθυνσης Καθολικής Εκπαίδευσης του διαμερίσματος Λίγηρα-Ατλαντικού, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Presse-Ocean.

Ο καθηγητής «μας ενημέρωσε την περασμένη χρονιά για την επιλογή του...Του ζητήσαμε να ενημερώσει την διεύθυνση εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται και με τη σύμφωνη γνώμη του ενημερώσαμε τους άλλους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές, που είναι περίπου είκοσι», διευκρίνισε ο Γκρολό.

Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση αλλαγής φύλου μέσα σε δύο χρόνια στο διαμέρισμα αυτό στην περιοχή της Βρετάνης. Και οι δύο περιπτώσεις αφορούσαν καθηγητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σεπτέμβριο του 2010 καθηγητής στο Λύκειο Σεν-Ντομινίκ του Σεν-Ερμπλέν υπεβλήθη σε αλλαγή φύλου και «όλα εξελίχθηκαν ομαλά, χωρίς προβλήματα», τόνισε ο Γκρολό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM