Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένο» ολόκληρο νησί στη γαλλική Πολυνησία

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένο» ολόκληρο νησί στη γαλλική Πολυνησία Facebook Twitter
1

Το ιδιωτικό νησί Μότου Τιάνο στη γαλλική Πολυνησία, στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, πωλείται σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Το μεσιτικό γραφείο Concierge Auctions θα θέσει προς πώληση στις 23 Αυγούστου το νησί έκτασης 160 στρεμμάτων, το δεύτερο μεγαλύτερο από τα Νησιά Σοσιετέ, μετά την Ταϊτή.

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένο» ολόκληρο νησί στη γαλλική Πολυνησία Facebook Twitter

Το ιδιωτικό νησί έχει καταρράκτες, βουνά, τροπικούς κήπους, υπέροχες παραλίες με λεπτή άμμο. Είναι ιδανικό για υποβρύχια κατάδυση και θαλάσσια σπορ. Στα νερά του εμφανίζονται δελφίνια, σαλάχια και μικροί υφαλοκαρχαρίες.

Στο νησί υπάρχει ένα παραδοσιακό πολυνησιακό σπίτι με πολλές ανέσεις, τρία υπνοδωμάτια και αρκετές κλίνες για 15 καλεσμένους. Υπάρχει πλωτή προβλήτα για να δένει σκάφος, το οποίο είναι απαραίτητο για τις μετακινήσεις. Εκεί δεν χρησιμεύει το αυτοκίνητο. Υπάρχουν μόνο θαλάσσιοι δρόμοι. Η μεσιτική εταιρία διευκρινίζει ότι το Μπόρα Μπόρα απέχει μια ώρα.

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένο» ολόκληρο νησί στη γαλλική Πολυνησία Facebook Twitter


Η ζωή στο Μότου Τιάνο είναι ήσυχη, ξεκούραστη και το σπίτι αυτό θα μας λείψει πολύ αλλά πλησιάζουμε στη σύνταξη και αποφασίσαμε το ωραίο μας ακίνητο να διαβιβαστεί σε άλλον ιδιοκτήτη, δήλωσαν στην ειδική ιστοσελίδα Mansion Global οι ιδιοκτήτες.

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Εχουμε βγαλει τετοιες κυβερνησεις και δεν εχουμε χιουμορ?Τεσπα αν εχεις ενα τσουβαλι πτυχια κοιτας την τυχη σου στο εξωτερικο..εκτως και αν περιμενεις την αλλαγη που τοτε εχεις πολυ χιουμορ