Σεισμός

Νέες αποκαλύψεις για τον μικρό Μπεν - Βρέθηκε ανθρώπινο αίμα στο αυτοκινητάκι που ξεθάφτηκε στην Κω

Νέες αποκαλύψεις για τον μικρό Μπεν - Βρέθηκε ανθρώπινο αίμα στο αυτοκινητάκι που ξεθάφτηκε στην Κω Facebook Twitter
Η μητέρα και η θεία του Μπεν
0

Ανθρώπινο αίμα βρέθηκε σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται πως ανήκουν στον μικρό Μπεν Νίνταμ, o oποίος εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 26 χρόνια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κάρι Νίνταμ, δήλωσε στην Daily Mirror πως είναι πεπεισμένη ότι η συγκεκριμένη ανακάλυψη αποτελεί απόδειξη της προσπάθειας συγκάλυψης του θανάτου του γιου της.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ο επικεφαλής των ερευνών και επιθεωρητής της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ Τζον Κάζινς είχε δηλώσει πως κατά τη δική του επαγγελματική εκτίμηση, ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο αγροτόσπιτο την ημέρα που εξαφανίστηκε το 1991, εκεί όπου βρέθηκε δηλαδή και το σανδάλι το 2012.

Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η σορός του άτυχου αγοριού μεταφέρθηκε και θάφτηκε σε άλλο σημείο, και πιο συγκεκριμένα εκεί όπου εντοπίστηκε το αυτοκινητάκι στη διάρκεια των περσινών ανασκαφών.

Νέες αποκαλύψεις για τον μικρό Μπεν - Βρέθηκε ανθρώπινο αίμα στο αυτοκινητάκι που ξεθάφτηκε στην Κω Facebook Twitter
Το αυτοκινητάκι που φέρεται να ανήκει στον μικρό Μπεν

Η κ. Νίνταμ υποστηρίζει ότι η σορός του γιου της θάφτηκε μαζί με το αυτοκινητάκι του, αλλά στη συνέχεια ξεθάφτηκε και μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο προτού οι Βρετανοί αστυνομικοί επιστρέψουν για να συνεχίσουν τις έρευνες στο νησί.

Η αστυνομία ολοκλήρωσε και επισήμως τις έρευνες στην Κω τον Οκτώβριο, αφού απέτυχε να εντοπίσει τη σορό του μικρού Μπεν.

Ερευνητές της σήμανσης εξετάζει τα δείγματα του αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι συμβατό με το γενετικό υλικό του αγοριού.

«Αυτό (σ.σ. το δείγμα αίματος) επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ό,τι πιστεύουν», ανέφερε στην Daily Mirror η Κάρι Νίνταμ.

«Μοιάζει περισσότερο με συνωμοσία επειδή δεν βρήκαν το σώμα του Μπεν. Αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα πως μετακινήθηκε και θάφτηκε», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πρόκειται για συγκάλυψη», τόνισε.

Η καθηγήτρια Λόρνα Ντόσον από το Ινστιτούτο James Hutton του Αμπερντίν συνεργάζεται με την αστυνομία του South Yorkshire για την υπόθεση του μικρού Μπεν.

Νέες αποκαλύψεις για τον μικρό Μπεν - Βρέθηκε ανθρώπινο αίμα στο αυτοκινητάκι που ξεθάφτηκε στην Κω Facebook Twitter
Το αυτοκινητάκι εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των περσινών ερευνών στην Κω

Η ίδια αποκάλυψε ότι τα δείγματα που ελήφθησαν από τις έρευνες περιείχαν χημικά ίχνη παρόμοια με αυτά που παράγει ένα ανθρώπινο σώμα όταν αποσυντίθεται.

«Αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία της αστυνομίας που υποστηρίζει ότι σημειώθηκε ατύχημα και η σορός μετακινήθηκε», εξήγησε η Ντόσον.

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ