Σχεδόν 7 κιλά αλλαντικών έπεσαν στη σκεπή ενός σπιτιού στη Φλόριντα και κανείς δεν ξέρει το γιατί

Σχεδόν 7 κιλά αλλαντικών έπεσαν στη σκεπή ενός σπιτιού στη Φλόριντα και κανείς δεν ξέρει το γιατί Facebook Twitter
3

Αντιμέτωπη με ένα άλυτο μυστήριο έχει βρεθεί μια οικογένεια από την Ν. Φλόριντα καθώς πρόσφατα ξύπνησε μες στην νύχτα μετά από έναν δυνατό θόρυβο στη σκεπή για να ανακαλύψει λίγο αργότερα πως πάνω στο σπίτι είχε πέσει μια σακούλα με σχεδόν 7 κιλά αλλαντικών μέσα. 

Ο Travis Adair, ιδιοκτήτης του σπιτιού, δήλωσε στο WPLG Local 10 πως κάλεσε στην εταιρία, της οποίας η επωνυμίας αναγραφόταν πάνω στο χοιρινό και τα λουκάνικα που περιείχε η τσάντα, αλλά δεν είχαν καμία ιδέα πώς ακριβώς μπορεί να κατέληξαν στην σκεπή του. Ο ίδιος αποπειράθηκε να βγάλει άκρη και μέσω της διεύθυνσης που αναγραφόταν στο πακέτο, αλλά τα στοιχεία τον οδήγησαν σε έναν άντρα που ζει 273 χλμ. μακριά. Ο άντρας είπε επίσης πως δεν έχει ιδέα για το τι μπορεί να συνέβη. 

«Ήταν σαν να έπεσε κεραυνός. Πεταχτήκαμε όλοι από τον ύπνο στις 4 τα ξημερώματα», λέει ο Travis. «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε δύο πακέτα με λουκάνικα στην μπροστινή αυλή μας. Μετά λέμε, εντάξει, ας ανέβουμε στη σκεπή να δούμε αν έχει κι άλλα», εξηγεί ο Travis. Στη σκεπή βρήκαν ακόμη τρία πακέτα που περιείχαν ιταλικό χοιρινό. 

Η οικογένεια προσπαθεί έκτοτε να λύσει το μυστήριο, κάνοντας διάφορα σενάρια, από το ότι μπορεί τα αλλαντικά να έπεσαν από αεροπλάνο μέχρι το ότι ήταν μια συμφωνία μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών που πήγε στραβά. «Ό,τι κι αν συνέβη, θέλουμε πραγματικά να μάθουμε κάποια στιγμή πώς έγινε αυτό, επειδή είναι πάρα πολύ παράξενο», λέει η Jennie Adair, σύζυγος του Travis. 

Η υπόθεσή τους έχει κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που η οικογένεια βρέθηκε καλεσμένη μέχρι και στο σόου του Jimmy Kimmel πριν μερικές ημέρες, ο οποίος και τους ρώτησε τι υποθέτουν πως συνέβη. 

Δείτε το βίντεο από την εμφάνισή τους στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live:

 
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια