19χρονη πυροβόλησε τον σύντροφο της για να το δείξουν στο Youtube, αλλά αυτός πέθανε

19χρονη πυροβόλησε τον σύντροφο της για να το δείξουν στο Youtube, αλλά αυτός πέθανε Facebook Twitter
11

Η 19χρονη Μοναλίζα Πέρεζ από την Μινεσότα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, καθώς πυροβόλησε το σύντροφο της στο στήθος, με σκοπό να ανεβάσουν το βίντεο στο Youtube.

Το 3χρονο παιδί του ζευγαριού καθώς και 30 θεατές παρακολούθησαν την στιγμή, που η θανάσιμη σφαίρα διαπέρασε το βιβλίο που κρατούσε στο στήθος του το θύμα, Πέντρο Ρουίζ, θεωρώντας λανθασμένα, πως οι σελίδες του θα ανακόψουν την πορεία του βλήματος.

  

Σύμφωνα με την θεία του νεαρού, Κλαούντια Ρουίζ, το ζευγάρι προέβη στο συγκεκριμένο επικίνδυνο «κόλπο», για να αυξήσει το κοινό του στα social media. «(...) επειδή θέλουμε να αποκτήσουμε περισσότερους θεατές, θέλουμε να γίνουμε διάσημοι» ήταν τα λόγια του θύματος προς στην θεία του.

«Ήταν ερωτευμένοι, αγαπούσαν ο ένας τον άλλον (...) Ήταν μια "πλάκα" που πήγε στραβά.» δήλωσε χαρακτηριστικά στο κανάλι ειδήσεων WDAY-TV, η Κλαούντια Ρουίζ. 

Η Πέρεζ που είναι αυτή την στιγμή πάλι έγκυος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Τζάμες Μπρου περιέγραψε το βιβλίο ως σκληρόδετη εγκυκλοπαίδεια, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα Desert Eagle των 50 χιλιοστών. Η αστυνομία έχει κατασχέσει τις δύο κάμερες, οι οποίες φαίνεται να έχουν καταγράψει όλο το περιστατικό.

Σύμφωνα με την 19χρονη το «κόλπο» ήταν ιδέα του θύματος και έπρεπε να την πείσει για να το κάνουν. Νωρίτερα την ημέρα του περιστατικού είχε δημοσιοποιήσει τις επιφυλάξεις της για το εν λόγο «κόλπο».

(σ.σ. «Εγώ και ο Πέντρο θα βιντεοσκοπήσουμε σήμερα ένα από τα πιο επικίνδυνα μας βίντεο. Δική του ιδέα όχι δικιά μου.»)

«Όλοι έκλαιγαν. Εγώ στεκόμουν πίσω από εκείνο το δέντρο. Και αυτό ήταν. Δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο και επέστρεψα σπίτι μου» δήλωσε στο WDAY-TV ένας γείτονας του ζευγαριού και μάρτυρας του περιστατικού. 

Οι δύο τους είχαν ξεκινήσει ένα κανάλι στο Youtube τον περασμένο Μάρτιο, με στόχο να παρουσιάσει «την πραγματική ζωή ενός νεαρού ζευγαριού, που τυχαίνει να είναι και νεαροί γονείς».

Το τελευταίο ανεβασμένο τους βίντεο, την μέρα που ο Ρουίζ έχασε την ζωή του, είχε τίτλο «Κάνοντας τρομαχτικά κόλπα στο πανηγύρι», ενώ μόλις την προηγούμενη βδομάδα η Πέρεζ είχε δηλώσει στους θεατές πόσο «ευλογία» ήταν να έχει τον σύζυγο της στο σπίτι πριν την γέννηση του γιου τους προγραμματισμένη για το Σεπτέμβρη.

 

Με πληροφορίες από bbc.com

Διεθνή
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Η σφαίρα είναι 0.5 ιντσών (12.7 mm), όχι 50 χιλιοστών. Πρόκειται πάντως για την μεγαλύτερη σφαίρα πιστολιού.The IMI Desert Eagle is a semi-automatic handgun notable for chambering the largest centerfire cartridge of any magazine fed, self-loading pistol.
Πας να κανεις κατι τοσο ηλίθιο για views, δεν το δοκιμαζεις πρωτα για να δεις οτι οντως θα παει οπως θα ηθελες; Τι να πω πραγματικα, κριμα για τα παιδια...