Το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης ανέστειλε όλες τις πτήσεις λόγω «επικείμενης απειλής για βόμβα» και δύο επιβάτες συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκε επίσης «ύποπτο πακέτο» σε αεροπλάνο, μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ένας επιβάτης εξέφρασε τις πρώτες σχετικές ανησυχίες μετά από συζήτηση που άκουσε τυχαία μέσα σε αεροσκάφος, αναφέρει η αστυνομία. Όπως μεταδίδει η γερμανική Welt, δύο ή τρία άτομα υποβλήθηκαν σε ανάκριση, εν μέσω συγκεχυμένων αναφορών πως υπήρξε ένας καβγάς στην διάρκεια της οποίας ειπώθηκε η σχετική απειλή. 

 


Πληροφορίες θέλουν τρεις επιβάτες να ξεκίνησαν έναν καβγά για άγνωστο λόγο μέσα στο αεροσκάφος με 180 επιβάτες, λίγο πριν απογειωθεί, το μεσημέρι. Ένας άλλος επιβάτης, ισχυρίζεται ότι άκουσε έναν από αυτούς να λέει ότι θα ανατινάξει το αεροσκάφος.

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Οι Αρχές ανέφεραν ότι δεν βρέθηκε τελικά κάποιος μηχανισμός, ενώ οι δύο επιβάτες συνελήφθησαν για την αναστάτωση που προκάλεσαν.