Φρικτή δολοφονία στη Γαλλία: 37χρονος έδεσε στις ράγες τρένου την πρώην σύζυγό του

Φρικτή δολοφονία στη Γαλλία: 37χρονος έδεσε στις ράγες τρένου την πρώην σύζυγό του Facebook Twitter
2

Ένας 37χρονος άντρας σκότωσε τη σύζυγό του με φριχτό τρόπο δένοντάς την με ταινία σε σιδηροδρομικές γραμμές ενώ παράλληλα στάθηκε και ο ίδιος μπροστά στο τρένο το οποίο τους παρέσυρε με ταχύτητα 200 μιλίων, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία.


Η αμαξοστοιχία TGV κινούταν τόσο γρήγορα που κατάφερε να σταματήσει δύο μίλια μακριά από το σημείο όπου χτύπησε την Émilie Hallouin και τον Guillaume Grémy στην πόλη Μποβιλιέ της βόρειας Γαλλίας.


Η αστυνομία δήλωσε ότι οι καρποί και οι αστράγαλοι της 34χρονης γυναίκας ήταν δεμένοι στις ράγες με ισχυρή ταινία πολυαιθυλενίου και το σώμα της είχε διαμελιστεί από το τρένο. Ο σύζυγος, δεν είχε δεθεί, αλλά μέλη του σώματος του βρέθηκαν διάσπαρτα.


Το ζευγάρι ήταν διαζευγμένο, αλλά είχε τέσσερα παιδιά. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Ήταν η πράξη ενός ανθρώπου που στη συνέχεια μάθαμε ότι υπέφερε από σοβαρή και μακροχρόνια κατάθλιψη. Μάθαμε ότι χώρισαν πριν από τρία χρόνια και ο άντρας επιθυμούσε επανένωση, αλλά η σύζυγός δεν ανταποκρινόταν».

Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κοντά στη σκηνή της τραγωδίας, γεγονός που τους επέτρεψε να ταυτοποιήσουν γρήγορα τα θύματα. Η Émilie Hallouin εργαζόταν ως γραμματέας και ο Guillaume Grémy ήταν μηχανικός αυτοκινήτων.


Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις θα διεξαχθούν εντός μερικών ημερών ως μέρος της έρευνας για τους θανάτους, πρόσθεσε η αστυνομία.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM