Γαλλία: Νίκη του κόμματος Μακρόν στις βουλευτικές εκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση

Γαλλία: Νίκη του κόμματος Μακρόν στις βουλευτικές εκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση Facebook Twitter
0

Το κόμμα του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται να έχει προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos/Sopra Steria, που διενεργήθηκε για λογαριασμό των δικτύων France Television και France Radio, το κόμμα του γάλλου προέδρου LREM και ο εταίρος του, το κεντρώο MoDem, φέρεται να εξασφαλίζουν το 29,5% στον πρώτο γύρο των εκλογών.


Οι συντηρητικοί Ρεπουμπλικανοί και οι εταίροι τους, το UDI, εμφανίζονται στο 22%, ενώ το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο στην τρίτη θέση με 18%.

Η δημοσκόπηση της Ipsos/Sopra Steria εμφανίζει την ίδια εικόνα με δύο άλλες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών που έφεραν το κόμμα του γάλλου προέδρου στην πρώτη θέση στην πρόθεση ψήφου για τις εκλογές που θα διεξαχθούν σε δύο γύρους, στις 11 και 18 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ