H αδελφή του δράστη στο Μάντσεστερ λέει ότι ήθελε εκδίκηση για τις βόμβες κατά παιδιών στη Συρία

H αδελφή του δράστη στο Μάντσεστερ λέει ότι ήθελε εκδίκηση για τις βόμβες κατά παιδιών στη Συρία Facebook Twitter
1

H εκδίκηση για τις βόμβες των Αμερικανών κατά των παιδιών στη Συρία ήταν το κίνητρο του αδελφού της για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ δηλώνει η αδελφή του που μίλησε στην Wall Street Journal.

Η Jomana Abedi είπε στη συνέντευξη ότι ο αδελφός της ήταν ευγενικός και γεμάτος αγάπη άνθρωπος και πως την άφησε έκπληκτη αυτό που έκανε τη Δευτέρα.

«Πιστεύω ότι είδε παιδιά Μουσουλμάνων να πεθαίνουν παντού και ήθελε εκδίκηση. Αν την βρήκε το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ο Θεός»» είπε η 18χρονη. «Έβλεπε τις βόμβες που έριχνε η Αμερική στα παιδιά στη Συρία, και ήθελε να εκδικηθεί», προσθέτει.

Φίλος της οικογένειας του δράστη δίνει εν τω μεταξύ μια άλλη εκδοχή για τα κίνητρα της σφαγής, λέγοντας ότι αφορμή ήταν η δολοφονία από συμμορία, ενός 18χρονου φίλου του Αμπέντι, το Μάιο του 2016. Όπως λέει, τότε ο δράστης ορκίστηκε εκδίκηση πιστεύοντας ότι επρόκειτο για επίθεση μίσους.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Η αλήθεια ειναι ότι κάνεις δεν δίνει πολλή σημασία στους αμάχους που σκοτώνονται στην εμπόλεμη ζώνη απο τους Αμερικανούς κλπ. Μαλλον σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει απώτερος σκοπός οπότε χαλάλι