Γιατί αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ από το γάμο της Πίπα Μίντλετον

Γιατί αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ από το γάμο της Πίπα Μίντλετον Facebook Twitter
0

Ήταν ο γάμος της χρονιάς για τους Βρετανούς και για την περίσταση επιστρατεύτηκαν δεκάδες φωτογράφοι προκειμένου να απαθανατίσουν καρέ- καρέ την τελετή και τους καλεσμένους.

Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιου θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη στα βρετανικά ταμπλόιντς που εδώ και 24 ώρες ασχολούνται με το νυφικό, τις λεπτομέρειες και τα παραλειπόμενα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν αναμφίβολα η δεύτερη πιο φωτογραφημένη της τελετής μετά τη νύφη, αλλά όλοι περίμεναν μια ακόμη άφιξη που δεν έγινε ποτέ...

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, η ηθοποιός Μέγκαν Μάρκλ, δεν εμφανίστηκε στη εκκλησία και δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της από την τελετή. Τα δημοσιεύματα άρχισαν να κάνουν εκτιμήσεις πως ίσως δεν είχε προσκληθεί αν και είχε κυκλοφορήσει ευρέως πως θα δώσει το «παρών» και οι κοσμικές στήλες αδημονούσαν για τις εικόνες.

Γιατί αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ από το γάμο της Πίπα Μίντλετον Facebook Twitter

Από τη δεξίωση που ακολούθησε δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, ούτε καν στα social media, μετά από ρητή απαγόρευση. Η μοναδική εικόνα του ζευγαριού που υπάρχει δημοσιευμένη για την ώρα είναι η παραπάνω θολή φωτογραφία που τους έχει καταγράψει μέσα στο αυτοκίνητο να φτάνουν στη δεξίωση από την πίσω πύλη στο χώρο.

Σύμφωνα με πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, η ηθοποιός όντως δεν πήγε στην γαμήλια τελετή, αν και ήταν καλεσμένη κανονικά. Λίγο πριν τη δεξίωση, ο πρίγκιπας έφυγε διακριτικά από την εκκλησία και πήγε να την παραλάβει ο ίδιος από σημείο που δεν έχει γίνε γνωστό. Στη συνέχεια πήγαν μαζί στην δεξίωση προσπαθώντας και πάλι να αποφύγουν τους φωτογράφους - και φαίνεται πως σχεδόν το πέτυχαν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο λόγος για όλη αυτή τη μυστικότητα, ήταν η διακριτικότητα που ήθελε να δείξει η Μαρκλ στο γάμο της Μίντλετον. Ο πληροφοριοδότης αναφέρει πως ο Χάρι και η Μέγκαν συμφωνήσαν να μην κάνουν κοινή εμφάνιση ώστε να μην συγκεντρώσουν τη δημοσιότητα και να μην επισκιάσουν την πρωταγωνίστρια της ημέρας που ήταν η Πίπα.

Οι φωτογραφίες από το γάμο...>>>

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ