Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα:12όροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς προειδοποίηση προκαλώντας πανικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα:12όροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς προειδοποίηση προκαλώντας πανικό (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Πανικός προκλήθηκε σε πόλη της Κίνας, όταν ένα 12όροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς να υπάρξει κάποια προειδοποίηση στους οδηγούς αυτοκινήτων που περνούσαν από το σημείο ή στους διερχόμενους πολίτες. Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν τρομοκρατημένους ανθρώπους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το κτίριο που καταρρέει μόλις λίγα μέτρα δίπλα τους.

Το κτίριο Zhonglian, στην πόλη Changzhou της ανατολικής Κίνας, κατεδαφίστηκε στις 25 Απριλίου, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες για τη δημιουργία γραμμής του μετρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας Yangtse Evening Post, τα φανάρια που βρίσκονται στον δρόμο μπροστά από το κτίριο έγιναν κόκκινα ένα λεπτό πριν από την κατεδάφιση, ενώ σχετικές ανακοινώσεις είχαν διανεμηθεί στη γύρω περιοχή.

Η πόλη φέρεται να εκκένωσε διάφορα κτίρια που βρίσκονται κοντά στο σημείο, όπως νηπιαγωγεία και εργοτάξια, ωστόσο, όπως δείχνουν και τα σχετικά βίντεο, ορισμένοι περαστικοί δεν έλαβαν καμία προειδοποίηση.

Το κτίριο Zhonglian είχε χτιστεί το 1986 και κάποτε αποτελούσε τοπόσημο της πόλης. Το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει εργασίες σε αυτό, ανοίγοντας τρύπες στα θεμέλια, ώστε να να αποδυναμωθεί η δομή του κτιρίου και να καταρρεύσει από μόνο του. Για την κατεδάφιση, δεν χρησιμοποιήθηκε δυναμίτης.

 

Πηγή: Mashable

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ