ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γερμανία: Άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς σε νοσοκομείο του Βερολίνου-Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν

Γερμανία: Άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς σε νοσοκομείο του Βερολίνου-Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν Facebook Twitter
0

Update: Ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών σε νοσοκομείο του Κρόιτσμπεργκ τραυματίστηκε στο πόδι όταν ο ένας από τους άνδρες της αστυνομίας έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου.

 

«Ένας άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς, ο ένας από τους αστυνομικούς χρησιμοποίησε το όπλο του, ο άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι. Νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο», ανέφερε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

 

Νωρίτερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένας άνδρας τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών κοντά σε νοσοκομείο στο Κρόιτσμπεργκ. Η περιοχή κατά πληροφορίες αποκλείστηκε.


 

 

Προηγούμενη δημοσίευση:

Πυρά ακούστηκαν πριν από λίγο σε ένα νοσοκομείο στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ του Βερολίνου και η αστυνομία έχει αποκλείσει μια μεγάλη περιοχή γύρω από αυτό, ανέφερε σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το γερμανικό δίκτυο RBB.

 

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, στελέχη της άνοιξαν πυρ κι ένα πρόσωπο έχει τραυματιστεί. Η αστυνομία δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες. Η Bild αναφέρει ότι το νοσοκομείο είναι αποκλεισμένο με ασπροκόκκινη κορδέλα της αστυνομίας ότι ότι αρκετοί αστυνομικοί είναι εκεί. 

 
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM