Mαλαισία: 11χρονος πέθανε μετά από τον ξυλοδαρμό του σε ισλαμικό σχολείο

Mαλαισία: 11χρονος πέθανε μετά από τον ξυλοδαρμό του σε ισλαμικό σχολείο Facebook Twitter
0

11χρονος από τη Μαλαισία πέθανε από επιπλοκές μετά από τον κατ’ επανάληψη ξυλοδαρμό του από τον φύλακα του ιδιωτικού θρησκευτικού σχολείου στο οποίο πήγαινε, καταγγέλλει η οικογένεια του.

Η μητέρα του αγοριού ισχυρίστηκε ότι ο Μοχάμαντ Τακίφ Αμίν Μοχντ Καντάφι ξυλοκοπήθηκε πολλές φορές από τον φύλακα του ισλαμικού οικοτροφείου «Tahfiz», κάτι που εκείνη διαπίστωσε όταν της ζήτησε να τον πάρει από το σχολείο γιατί δεν αντέχει πλέον την τιμωρία.

«Στις 31 Μαρτίου, πήγα για να επισκεφτώ τον γιο μου και αποφάσισα να τον φέρω στο σπίτι, καθώς έδειξε πολύ αδύναμος και ανησύχησα», είπε η μητέρα στους δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι ο γιος της εμφάνισε παράλληλα και πυρετό.

Update pasal thaqif: Assalamualaikum.. Mohon jasa baik sahabat2, doakan adik saudara sy Mohamad Thaqif Amin bin Mohd Gaddafi yg berada di ICU HSI, sedar dari koma, sembuh seperti sediakala dan dpermudahkan segala urusan.. 19/4 Doktor inform keadaan anak buah 50/50 20/4. "Doktor tak terkata ape, teruk sangat.. bawah lapisan kulit banyak darah beku yg lama.. mungkin sebab die kene sebat tu dah 3 minggu lebih.. doktor minta doa byak2 .. kesakitan yg ditanggung, sbbkan effect pada buah pinggang.. darah dia pun dah bermasalah.. semalam kene masuk darah.. skang doktor pantau die dalam bilik kritikal xtau bile boleh sedar... 21/4. "Just now..jumpa doktor ckp kaki dh rosak dua2 nak potong..?? Tapi Sya kena tgu specialist dtg utk penerangan lanjut" 11.30 pagi... kaki taqif kene potong juga 2 2 sampai ke peha.. suoaya kuman x merebak ke buah pinggang dan jantung.. ALLAHHUAKBAR... Allah.. besar sungguh ujian buat kami sekeluarga.. Moga ade keajaiban berlaku.. Hanya ALLAH dapat membalas jasa baik semua atas doanye... #terimakasih

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hafiz (@iamhafizyaakob) στις

Επιπλέον, εμφάνισε θρόμβους στο αίμα και στα δύο πόδια του, κάτι που οδήγησε στον ακρωτηριασμό τους στο νοσοκομείο Sultan Ismail την Παρασκευή. Στη συνέχεια, έπεσε σε κώμα και αργότερα ο πατέρας του αγοριού επιβεβαίωσε ότι ο γιος του πέθανε, με την οικογένεια του δίπλα του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας, ενώ ο φύλακας του σχολείου έχει συλληφθεί.

Από την πλευρά της, η ένωση των θρησκευτικών ισλαμικών σχολείων της χώρας ανέφερε ότι με βάση video από το περιστατικό, πιστεύουν ότι ο μαθητής χτυπήθηκε μόνο στο ένα πόδι και κάλεσαν το κοινό να περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας πριν καταλήξει σε συμπεράσματα. «Σε αυτό το σημείο, πιστεύουμε ότι υπάρχει υψηλή πιθανότητα για άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στην επιδείνωση της κατάστασης του παιδιού. Αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες είναι ότι πάρα πολύ γρήγορα αποδόθηκε το φταίξιμο στο σχολείο και τους δασκάλους», τονίζουν σε ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM