Οργή για την 23χρονη Αμερικανίδα στρατιωτικό η οποία φέρεται να σκότωσε τον σκύλο που την βοηθούσε να ξεπεράσει την PTSD

Οργή για την 23χρονη Αμερικανίδα στρατιωτικό η οποία φέρεται να σκότωσε τον σκύλο που την βοηθούσε να ξεπεράσει την PTSD Facebook Twitter
H 23χρονη Marinna Rollins και ο σύντροφός της, Jerren Heng, 26 ετών.
3

Μία 23χρονη Αμερικανίδα βετεράνος και ο σύντροφός της κατηγορούνται από τις αρχές ότι βασάνισαν και σκότωσαν το σκύλο που της είχε δώσει ο Στρατός για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τη διαταραχή μετα-τραυματικού στρες (PTSD).

Σύμφωνα με αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ, η 23χρονη Marinna Rollins που κατάγεται από το Fayetteville της Βόρειας Καρολίνας και αποστρατεύτηκε εξαιτίας ιατρικών λόγων, μαζί με τον 26χρονο φίλο της Jerren Heng, φέρονται να οδήγησαν το πίτμπουλ τους, ονομάτι Cam (Campui) μέσα στο δάσος.

Εκεί η νεαρή γυναίκα τον έδεσε σε ένα δέντρο και να τον πυροβόλησε πέντε φορές με το όπλο της, την ώρα που ο σύντροφός της κατέγραφε σε βίντεο τη σκηνή.

Στο εν λόγω βίντεο, ακούγεται μία γυναίκεια φωνή να λέει: «Ήταν αληθινό...Σ'αγαπώ, είσαι το κουτάβι μου, είσαι καλό κουτάβι, αλλά...». Επίσης, μοιάζει να διακρίνεται η Rollins που τραβά το άψυχο σώμα του ζώου πριν τον ρίξει μέσα σε μία ρηχή τρύπα. «Ίσως πρέπει να τον θάψουμε λίγο βαθύτερο», ακούγεται να λέει μία αντρική φωνή. Προς το τέλος του βίντεο, μάλιστα, ακούγονται γέλια.

Οργή για την 23χρονη Αμερικανίδα στρατιωτικό η οποία φέρεται να σκότωσε τον σκύλο που την βοηθούσε να ξεπεράσει την PTSD Facebook Twitter
O Campui που είχε δοθεί στην 23χρονη στρατιωτικό για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τη διαταραχή μετα-τραυματικού στρες

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Cumberland καθώς και η Φιλοζωική υπηρεσία της περιοχής υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από ένα βίντεο από τη δολοφονία του σκύλου, καθώς και μηνύματα όπου το ζευγάρι μιλάει γι' αυτήν.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες, η 23χρονη βετεράνος είχε γράψει στο Facebook ότι ο Campui θα δινόταν σε άλλη οικογένεια, όπου θα ήταν «περισσότερο χαρούμενος».

Οι αρχές συνέλαβαν την Rollins και τον Heng, ο οποίος είναι επίσης στρατιωτικός, με το ζευγάρι να αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ζώου και συνωμοσία.

Η είδηση της αποτρόπαιας πράξης αλλά και της σύλληψης του νεαρού ζευγαριού προκάλεσε οργή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ σχεδόν αμέσως δημιουργήθηκε στο Facebook και η σελίδα «Justice for Cam» (Δικαιοσύνη για τον Cam).

Το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε στη Daily Mail:

Με πληροφορίες από Daily Mail, ABC 11 και New York Post

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Tο θέμα με το ζώο είναι λυπηρό, αλλά η κατάσταση της γυναίκας είναι πιο pressing ζήτημα, καθώς αποπέμφθηκε από τον στρατό, ακριβώς, γι' αυτούς τους λόγους υγείας (ptsd, κ.ά). Αν κρίνουμε, δε, κι από φωτό της, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και φέρει ευμέγεθες τατουάζ τουφέκι στο στέρνο, υποθέτω ότι γίνεται ακόμη χειρότερος συνδυασμός (ιδεολογική στρατοκαβλίαση)Σχετικά προσφάτως έγινε και αυτό και δεν αφορούσε σκυλάκια:http://www.huffingtonpost.ca/2017/01/05/lionel-desmond-ptsd_n_13984000.html
Εγώ δεν κατάλαβα με ποιον τρόπο θα την βοηθούσε το σκυλάκι να ξεπεράσει αυτό το "μετα-τραυματικό στρες" που είχε. Κρίμα το σκυλάκι. Έπρεπε να την αφήσουν με το στρες της την σιχαμένη.