Νέο σκάνδαλο για την United Airlines- Πέθανε σε πτήση ο γιος του μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο

Νέο σκάνδαλο για την United Airlines- Πέθανε σε πτήση ο γιος του μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο Facebook Twitter
Ο Darius.
0

Ένα γιγαντιαίο κουνέλι που προοριζόταν να γίνει το μεγαλύτερο του κόσμου φέρεται να πέθανε σε πτήση της United Airlines, στο ταξίδι του για να συναντήσει τον νέο του «πολύ διάσημο» ιδιοκτήτη.

O 10 μηνών Simon με μήκος περίπου 90 εκατοστά ταξίδευε στον χώρο αποθήκευσης αποσκευών ενός Boeing 767 από το Χίθροου προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ο΄Χερ στο Σικάγο, μετά την πώλησή του σε έναν διάσημο Αμερικανό σταρ, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά. Η εκτροφέας του, Annette Edwards, από το Γούστερσαϊρ της Βρετανίας, δήλωσε πως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Simon θα γινόταν κάποια στιγμή το μεγαλύτερο κουνέλι παγκοσμίως, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Darius, που φτάνει σε μήκος τα 1.32 μέτρα. «Κάτι πολύ περίεργο συνέβη και θέλω να μάθω τι. Έχω στείλει κουνέλια σε όλον τον κόσμο και τίποτα παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί. Ο πελάτης που αγόρασε τον Simon είναι πολύ διάσημος. Έχει εκνευριστεί πολύ», σχολίασε η ίδια. 

Η Annette Edwards, πρώην μοντέλο και κουνελάκι του Playboy, έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τα μέσα ενημέρωσης αφού κάποτε ξόδεψε περίπου 10.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με την Jessica Rabbit, τον γνωστό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων από την ταινία «Ποιος παγίδευσε τον Ρότζερ Ράμπιτ», κι έχει εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του «This Morning» του ITV.

Η ράτσα «Continental Giant» εκτρέφεται για το κρέας της, αλλά η Annette μεγαλώνει τέτοια κουνέλια ως κατοικίδια, αφού κοιμούνται σε σπιτάκια σκύλων, τρώνε 2.000 καρότα και 700 μήλα τον χρόνο αλλά και μια ειδική τροφή για κουνέλια. Η τροφή τους κοστίζει περίπου 7. 000 ευρώ ετησίως. Ο Darius, πατέρας του Simon που πέθανε, κατέχει τον τίτλο του μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο και ως εκ τούτου επίσης μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Νέο σκάνδαλο για την United Airlines- Πέθανε σε πτήση ο γιος του μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο Facebook Twitter
Ο Simon.
Νέο σκάνδαλο για την United Airlines- Πέθανε σε πτήση ο γιος του μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο Facebook Twitter
Ο Darius και η Honey.

Εκπρόσωπος της United Airlines σχολίασε σχετικά με το περιστατικό: «Λυπηθήκαμε πολύ όταν ακούσαμε τα νέα. Η ασφάλεια και καλή κατάσταση όλων των ζώων που ταξιδεύουν μαζί μας είναι υψίστης σημασίας για την United Airlines και την ομάδα PetSafe, που έχουμε. Επικοινωνήσαμε με τον πελάτη μας μας και προσφέραμε την βοήθειά μας. Ερευνούμε το συμβάν». 

Το νέο σκάνδαλο για την αεροπορική εταιρία έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει και έδειχνε την ασφάλεια να μεταφέρει σέρνοντας έναν επιβάτη από αεροσκάφος της. Το συμβάν είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, καθώς ο επιβάτης είχε πληρώσει το εισιτήριό του, όμως η αεροπορική έκρινε ότι θα έπρεπε να παραδώσει την θέση του σε έναν εργαζόμενο που έπρεπε να πετάξει επειγόντως.

Με πληροφορίες από Guardian και The Sun

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ