O τελευταίος λευκός ρινόκερος αναζητά ταίρι με αγγελία στο Tinder

O τελευταίος λευκός ρινόκερος αναζητά ταίρι με αγγελία στο Tinder Facebook Twitter
1

Μέσω της εφαρμογής Tinder αναζητεί το ταίρι του ο τελευταίος αρσενικός, λευκός βόρειος ρινόκερος που βρίσκεται στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Συγκεκριμένα, οι φύλακες του πάρκου όπου ζει, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια αγγελία στην εφαρμογή γνωριμιών στην οποία αναφέρεται: «Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, αλλά η τύχη του είδους μου εξαρτάται από εμένα και λειτουργώ καλά υπό πίεση. Μου αρέσει να τρώω χορτάρι και να κυλιέμαι στη λάσπη, δεν έχω προβλήματα, το ύψος μου είναι 1.80 μ., και αν αυτό έχει κάποια σημασία, ζυγίζω 2,2 τόνους».

Ο ρινόκερος είναι 43 ετών, δηλαδή υπέργηρος για το είδος του και με τον τρόπο προώθησης που επέλεξαν οι υπεύθυνοι του πάρκου, ευελπιστούν ότι θα βρεθούν αρκετά χρήματα για «θεραπεία γονιμότητας», προκειμένου να αναπαράξουν το είδος του που είναι αντιμέτωπο με την εξαφάνιση.

O τελευταίος λευκός ρινόκερος αναζητά ταίρι με αγγελία στο Tinder Facebook Twitter

Ο 43χρονος ρινόκερος και οι δυο τελευταίες θηλυκές σύντροφοί του δεν είναι σε θέση να αναπαραχθούν με φυσικό τρόπο λόγω του γήρατος. Έτσι το σπέρμα του ρινόκερου θα χρησιμοποιηθεί για να γονιμοποιηθεί το ωάριο μιας από τις δύο τελευταίες θηλυκές, της 17χρονης Σάτου ή της 27χρονης Νατζίν.

«Τα δεινά που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο βόρειος λευκός ρινόκερος  είναι ένα μήνυμα για  τον αντίκτυπο που η ανθρωπότητα έχει σε πολλές χιλιάδες άλλων ειδών σε ολόκληρο τον πλανήτη,» δήλωσε ο Richard Vigne, διευθύνων σύμβουλος της Pejeta Conservancy, της οργάνωσης που έχει αναλάβει την προσπάθεια.

Τα κέρατα των βόρειων λευκών ρινόκερων θεωρούνται πολύτιμα, καθώς λαθροθήρες τα πωλούν αντί 50.000 δολαρίων το κιλό.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ