Βραζιλία: Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε τη σύντροφό του και υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα, επιστρέφει στη φυλακή

Βραζιλία: Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε τη σύντροφό του και υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα, επιστρέφει στη φυλακή Facebook Twitter
0

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας διέταξε την εκ νέου σύλληψη ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της φίλης του, έπειτα απελευθερώθηκε πρόωρα και αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο με νέο σύλλογο.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ντε Σούζα - ο οποίος υπήρξε ίνδαλμα κατά τη διάρκεια της περιόδου του ως τερματοφύλακας του δημοφιλούς συλλόγου Φλαμενγκό της Βραζιλίας - παραδόθηκε στην αστυνομία, δίνοντας τέλος στη δίμηνη ελευθερία του που δημιούργησε έντονη συζήτηση και πολλές αντιδράσεις στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Είχε υπηρετήσει λιγότερο από το ένα τρίτο της 22χρονης ποινής που του επέβαλε ένα κατώτερο δικαστήριο για την εμπλοκή του στο θάνατο της πρώην συντρόφου του και της μητέρας του παιδιού του Eliza Samudio. Αλλά, οι δικηγόροι εξασφάλισαν την απελευθέρωσή του τον Φεβρουάριο, επειδή τα δικαστήρια της χώρας είχαν αποτύχει για αρκετά χρόνια να αποφανθούν για την έφεσή του.

Βραζιλία: Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε τη σύντροφό του και υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα, επιστρέφει στη φυλακή Facebook Twitter
Η Eliza Samudio


Προκαλώντας οργή στην οικογένεια του θύματος. σε ακτιβιστές, οργανώσεις και πολλές γυναικείες ομάδες, ο Μπρούνο υπέγραψε στη συνέχεια διετές σύμβαση με το ποδοσφαιρικό σωματείο δεύτερης κατηγορίας Boa Esporte στο Minas Gerais.

Πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις, λέγοντας ότι η λέσχη ενέκρινε τη δολοφονία και τη βίας κατά των γυναικών στη Βραζιλία. Οι χάκερ δημοσίευσαν καταγγελίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου και αρκετοί χορηγοί εγκατέλειψαν την ομάδα μετά την αμφιλεγόμενη μεταγραφή.

Αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε και πολλούς οπαδούς στο πλήθος, οι οποίοι φώναζαν «Είμαστε όλοι Μπρούνο», παρά τη μαρτυρία που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ο ήρωάς τους είχε συνωμοτήσει με τους φίλους του για να σκοτώσουν την Samudio και να δώσουν στα σκυλιά του τη σορό της.

Τελικά έπαιξε πέντε αγώνες πριν ο γενικός εισαγγελέας Ροντρίγκο Γιάνοτ ζητήσει με επιτυχία να αρθεί η απελευθέρωσή του.

Ο Μπρούνο τώρα κρατείται σε κέντρο κράτησης στη Santa Luiza. Η Σόνια Μούρα, μητέρα της Ελίζα Σαμουδιά, δήλωσε ευτυχής με τα νέα. «Αισθάνομαι ανακουφισμένη επειδή ήταν αποκρουστικός ο τρόπος που είχε βγει από τη φυλακή γελώντας», είπε σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση. «Ο Μπρούνο είναι, όπως και εγώ, εξοργισμένος και απογοητευμένος», είπε, αλλά προέβλεψε ότι τι συμβόλαιό του θα ακυρωθεί.

Όλο το ιστορικό του στυγερού εγκλήματος ΕΔΩ...>>>

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ