Παρίσι: Χειρόγραφο μήνυμα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκε κοντά στη σορό του δολοφόνου του αστυνομικού

Παρίσι: Χειρόγραφο μήνυμα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκε κοντά στη σορό του δολοφόνου του αστυνομικού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου / EPA
0

Ένα χειρόγραφο μήνυμα υπέρ του "Νταές", της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, βρέθηκε κοντά στο πτώμα του επιτιθέμενου που σκότωσε έναν αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι προτού πέσει νεκρός από πυρά των αστυνομικών, δήλωσε σήμερα πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.

Ένα αντίγραφο του Κορανίου βρέθηκε, επίσης, στο αυτοκίνητο του Καρίμ Σερφί, του 39χρονου Γάλλου, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του, τους αστυνομικούς, συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινή επίθεση, που πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ