Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά ιδιότητα άμισθου συμβούλου στον Λευκό Οίκο

Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά ιδιότητα άμισθου συμβούλου στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
0

Η Ιβάνκα Τραμπ είπε χθες ότι θα εργαστεί στον Λευκό Οίκο αμισθί ως άτυπος σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ καθώς προσπάθησε να κατευνάσει τις δεοντολογικές ανησυχίες του να εργάζεται εκεί.

 

"Έχω ακούσει τις ανησυχίες που έχουν μερικοί με τον συμβουλευτικό μου ρόλο στον πρόεδρο σε προσωπική βάση, ενώ συμμορφώνομαι εθελοντικά με όλους τους δεοντολογικούς κανονισμούς, και, αντίθετα, θα υπηρετήσω ως άμισθος υπάλληλος στον Λευκό Οίκο, υπαγόμενοι στους ίδιους κανονισμούς όπως και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι", είπε σε δήλωσή της.

 

Τα ερωτηματικά σχετικά με πιθανές συγκρούσεις ενδιαφερόντων ετέθησαν όταν ανακοινώθηκε στις 20 Μαρτίου ότι η Τραμπ, 35, θα γίνει άτυπος σύμβουλος του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ, με γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

 

Η Ιβάνκα Τραμπ ασκεί αυξανόμενη επιρροή στον πατέρα της ως σύμβουλος, ενώ ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι επίσης άτυπος σύμβουλος με μεγάλη επιρροή στον κύκλο του Τραμπ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ