Κυπριακό: Δείπνο Αναστασιάδη - Ακιντζί την Κυριακή

Κυπριακό: Δείπνο Αναστασιάδη - Ακιντζί την Κυριακή Facebook Twitter
0

Την ερχόμενη Κυριακή, 2 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί το δείπνο του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Το δείπνο θα παραθέσει στο ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης, δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία συζητήσουν με ειλικρίνεια τις θέσεις και τις προθέσεις τους.

Επισημαίνοντας ότι οι συνομιλίες διακόπηκαν για ασήμαντο λόγο, ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταστεί δυνατή η επανάληψή τους. Ωστόσο, συνέστησε υπομονή και αναμονή μέχρι το δείπνο, για να διαπιστωθεί κατά πόσο θα καταστεί δυνατή η συνέχιση της διαδικασίας των συνομιλιών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM